x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun South Park

South Park

19 Oct 2007   •   00:00

Trey Parker şi Matt Stone, creatorii serialului "South Park", au semnat un nou contract cu postul Comedy Central, garantănd astfel apariţia serialului pentru incă trei ani.

Serialul care a marcat o generaţie continuă pănă in 2010. Publicul din toată lumea aşteaptă noile aventuri ale protagoniştilor

Trey Parker şi Matt Stone, creatorii serialului "South Park", au semnat un nou contract cu postul Comedy Central, garantănd astfel apariţia serialului pentru incă trei ani. Pănă in 2010, serialul va fi difuzat de Comedy Central. Comunicatul oficial contrazice astfel zvonurile care prognosticau despărţirea inerentă dintre postul de televiziune şi creatorii serialului, iar audienţele-record ale primului episod validează decizia postului Comedy Central.

SIMBOLURI. "South Park" a reprezentat o revoluţie pentru televiziunea americană. Serialul sărbătoreşte anul acesta 10 ani de la prima ediţie televizată. Pentru americanii care iubesc acest serial, anii au trecut foarte repede, iar cele 160 de episoade au făurit istorie. Creat de Trey Parker şi Matt Stone, serialul se axează pe comentarea evenimentelor importante pe plan mondial, satirizănd persoane publice şi trăgănd semnale de alarmă atunci cănd este cazul. Panseurile filosofice devin adevărate arme in gura celor patru copii care, printr-o exprimare de multe ori brutală, reuşesc să ajungă la inimile spectatorilor. Devenite deja simboluri, cele patru personaje au intrat in istoria televiziunii americane ca deschizătoare de drumuri in acest domeniu.

Serialul a intrat deja in sezonul 11. Tradiţional, fiecare sezon este impărţit in două. Astfel, primele episoade ale sezonului 11 au putut fi vizionate in America intre 7 martie şi 18 aprilie, in timp ce partea a doua a inceput la 3 octombrie. Episodul "Le petit tourete", difuzat miercurea trecută, a stărnit controverse aprinse, concentrăndu-se asupra problemelor intămpinate de copiii cu dizabilităţi.

TRADIŢIE. Serialul este difuzat in SUA de Comedy Central, o televiziune care a devenit faimoasă printr-o grilă axată in principal pe divertisment. Creatorii South Park au semnat deja un contract pentru următorii 3 ani, ceea ce inseamnă că "South Park" va avea cel puţin 14 sezoane. Există o opţiune de prelungire, insă totul depinde de alegerea televiziunii. Comedy Central a achi-ziţionat incepănd cu anul 2008 drepturile de difuzare pentru Futurama, un alt serial animat de comedie celebru. Cea mai mare reuşită a realizatorilor "South Park" a fost episodul "It’s Christmas in Canada", difuzat la 17 decembrie 2003, care satirizează capturarea lui Saddam Hussein, la doar trei zile după eveniment. "South Park" a demonstrat, pe parcursul istoriei sale, că este capabil să fie in perfectă concordanţă cu evenimentele importante pe plan mondial.

Pentru aniversarea celor 10 ani de existenţă, cei de la Comedy Central au lansat "The Hits, Volume 1", un dvd pe care apar cele mai bune

15 episoade din istoria serialului, alese atăt de creatori, căt şi de public. Prin influenţa exercitată şi prin numărul uriaş de fani, "South Park" demonstrează cu fiecare nou episod că umorul inseamnă cu adevărat ceva. O inspiraţie continuă pentru tinerii creatori, epopeea "South Park" nu se opreşte aici. Milioane de fani au aşteptat cu nerăbdare data de 10 octombrie şi un nou episod al celui mai indrăgit serial de animaţie din lume...

×
Subiecte în articol: magazin park south south park comedy central