x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Soyez le bienvenu Monsieur le President!

Soyez le bienvenu Monsieur le President!

de Jurnalul National    |    04 Feb 2008   •   00:00

Mai sunt câteva ore pâna ce Nicolas Sarkozy îşi va începe vizita oficială în România.Vă invităm pe dvs., cititorii noştri, mai inteligenţi decât noi, să-l întâmpinaţi pe preşedintele francez, după cum vă pofteşte inima. Cu pâine şi sare în vorbele voastre sau cu orice alte ingrediente în compoziţie. Ce credeţi că va aduce nou în relaţiile bilaterale această vizită? Pentru cei mai inventivi , ca temă pentru casa, birou sau orice altă locaţie, un exercitiu de imaginatie. Cum vor decurge discuţiile între cei doi presedinţi jucători? Hai să ne jucăm cu vorbe!Inteligent şi decent.
Nu prea e armonie-n paradisul preşedinţilor? - Victor Ciutacu

Mai sunt câteva ore pâna ce Nicolas Sarkozy îşi va începe vizita oficială în România.Vă invităm pe dvs., cititorii noştri, mai inteligenţi decât noi, să-l întâmpinaţi pe preşedintele francez, după cum vă pofteşte inima. Cu pâine şi sare în vorbele voastre sau cu orice alte ingrediente în compoziţie. Ce credeţi că va aduce nou în relaţiile bilaterale această vizită? Pentru cei mai inventivi , ca temă pentru casa, birou sau orice altă locaţie, un exercitiu de imaginatie. Cum vor decurge discuţiile între cei doi presedinţi jucători? Hai să ne jucăm cu vorbe! Inteligent şi decent.

 

 

Nu prea e armonie-n paradisul preşedinţilor?
Securistii mei de bine, la fel de informati ca-ntotdeauna, m-au informat pe surse ca, desi o cutuma a vizitelor sefilor de stat impune minima politete de a manca alaturi de cel care te invita, sotul Carlei Bruni ar fi declinat politicos participarea la pranzul oferit de sotul doamnei Maria. Cica urmasul lui Mick Jagger in patul celei care s-a declarat poligama pe viata ar prefere dejunul alaturi de comunitatea franceza organizat la Mariott. Pai bine, bre, nea Nicule, taie omologu' domn' profesor nea Trăian berbecul cel gras de pe vaporul cu Omar si dadu cep la damigeana de Jack Daniel's, iar talica te duci sa balotezi la restaurantul libanez al lui Taher?

×
Subiecte în articol: magazin