x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Spitalul bantuit

Spitalul bantuit

de Cristina Ologeanu    |    24 Mar 2006   •   00:00
Spitalul bantuit

Un nou serial purtand amprenta maestrului Stephen King

SERIALE&TELENOVELE
Un nou serial purtand amprenta maestrului Stephen King

De vineri, ora 22:45, la AXN debuteaza un nou serial. "Spitalul groazei" ("Kingdom Hospital") poarta semnatura inconfundabilului maestru al filmelor de groaza Stephen King. Acesta este primul serial scris si produs de el. In rolurile principale ii veti vedea pe: Andrew McCarthy ("Pretty in Pink"), nominalizatii la Oscar Bruce Davison ("Longtime Companion") si Diane Ladd ("Rambling Rose") si Ed Begley Jr - nominalizat la Premiile Emmy si Globul de Aur ("St. Elsewhere").

DRAMA. Kingdom Hospital este un centru medical animat de un colectiv de cadre sanitare inadecvate si ciudati ai societatii, tulburati ei insisi si care tulbura totodata linistea incintei. Spitalul este bantuit de fantomele trecutului sau pe cand acesta servea drept cadru pentru un tragic incendiu de moara, iar mai tarziu a fost sediul unor experimente medicale ingrozitoare. Desi renovat si modernizat, spitalul are deja semne ingrijoratoare de degradare, aflandu-se totodata in epicentrul mai multor cutremure. Mai grave sunt recentele fenomene inexplicabile: plansetele spectrale ale unei fetite si o ambulanta-fantoma care isi anunta sosirea imediata, dar nu ajunge niciodata.

NEWS

Culisele "Trupului dorit"

Duminica, la numai o saptamana de la difuzarea ultimului episod al telenovelei "Trupul dorit", postul tv Acasa difuzeaza un material care va introduce in culisele acestui srial. "Trupul dorit - din culisele serialului" va fi gazduit de frumoasa actrita Lorena Rojas. Vor fi prezentate micile incidente de pe platourile de filmare, precum si cele mai comice momente din timpul filmarilor (cum si-au uitat actorii replicile si de cate duble a fost nevoie pentru realizarea unor secvente). Fanii telenovelei il vor vedea pe actorul Martín Karpan, interpretul lui Andr...s Coronado, intr-o ipostaza uimitoare: o scena de strip-tease care nu a fost difuzata in telenovela...

O noua miniserie

Sambata, tot la Acasa, va debuta o noua miniserie italiana: "In numele iubirii" - "Tides of change". Aceasta productie este bazata pe celebrul roman italian din secolul XX, "Pic-colo Mondo Antico", al lui Antonio Fogazzaro. Povestea are loc in Italia, dupa Revolutia de la 1848, care a dat peste cap intreaga Europa. Castigatoarea premiului pentru "cea mai buna actrita" la Festivalul de Film de la Cannes din 1994, Virna Lisi, interpreteaza in aceasta miniserie rolul unei marchize, simpatizanta a credintelor austriecilor. Doi tineri indragostiti, Franco (Alessandro Gassman), un aristocrat care a tradat nobilimea, imbratisand idei liberale, si Luisa, o femeie cu origini modeste, sunt si ei victimele represiunii intr-o Italie a secolului al XIX-lea. (Cristina Ologeanu)
×