x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sportul, între sănătate şi obezitate

Sportul, între sănătate şi obezitate

de Corina Andriuta    |    07 Feb 2008   •   00:00
Sportul, între sănătate şi obezitate

10:18 • Oamenii care practică sportul neregulat se îngraşă mult mai repede în comparaţie cu cei care nu practică sportul. La această concluzie au ajuns dietologii de la Laboratorul Naţional Lawrence Berkeley SUA, informează belta.by/ru.

Oamenii care practică sportul neregulat se îngraşă mult mai repede în comparaţie cu cei care nu practică sportul. La această concluzie au ajuns dietologii de la Laboratorul Naţional Lawrence Berkeley SUA, informează belta.by/ru.

DINAMICĂ. Studiul arată că este foarte greu de pierdut kilogramele acumulate în acest fel. Pentru menţinere, este necesar să rămâi activ din punct de vedere fizic - mai mulţi ani- şi să eviţi pauzele din timpul concediilor sau ale zilelor de odihnă. Concluzile acestea au fost făcute în urma unor cercetări pe 17.280 de bărbaţi şi 5.970 femei. Oamenii care practicau, zilnic, sportul iar apoi făceau pauze se îngrăşau brusc. Greutatea celor care întrerupeau acest ritm de mişcare putea să se mărească de patru ori faţă de cât aveau iniţial. Experţii spun că exerciţiile fizice nu au nici un afect atât timp cât oamenii nu le fac regulat.

 

×
Subiecte în articol: magazin