x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Spune "da"!

Spune "da"!

de Sebastian S. Eduard    |    09 Ian 2009   •   00:00

Jim Carrey, într-un nou rol de comedie



L-aţi văzut în special în comedii. Un detectiv cu totul şi cu totul special în "Ace Ventura", un avocat care era condamnat să spună adevărul în "Mincinosul mincinoşilor", un monstru verde şi cinic (dar tot plin de umor) în "Grinch a furat Crăciunul" sau, pur şi simplu, pentru că rolul era valabil, Dumnezeu în "Bruce Atotputernic". Deşi a trecut şi prin experienţe de alt gen – vezi "Strălucirea eternă a minţii neprihănite" sau "Numărul 23", Jim Carrey revine permanent la comedie.

Aşa că din acest week-end ne întâlnim în cinematografe cu o nouă comedie cu Jim Carrey. Este Kevin, un bărbat rigid care îşi dă seama într-o zi că zice prea des "NU!". Ca să-şi condimenteze viaţa şi ca să fie mai deschis în faţa oportunităţilor, Kevin se hotărăşte să renunţe la "NU" şi zice numai "DA!". "Vrei să faci bunjee jumping?" "DA!" "Vrei să înveţi coreeana?" "DA!" Ultima comedie a lui Jim Carrey încearcă să numere de câte ori poţi să zici "DA!" înainte de a o păţi, iar noi vă spunem doar atât: nu de prea multe ori...

APROPO: vedeţi ce spuneţi dacă cineva vă întreabă dacă vreţi să mergeţi la cinema să vedeţi filmul...

În carantină, interzis sub 18 ani

Şi, după o comedie, vă propunem şi un thriller. Angela Vidal, reporter de televiziune, şi cameramanul ei primesc sarcina de a petrece o noapte cu departamentul de pompieri din Los Angeles. Când un apel la 911 anunţă că o femeie în vârstă a rămas prizonieră într-o mansardă a unei clădiri, de unde scoate urlete oribile, echipajul de pompieri şi jurnaliştii merg la faţa locului, numai pentru a se trezi captivi într-un imobil intrat în carantină. Dar care este sursa virusului şi cum se manifestă el? Un film interzis celor sub 18 ani!


DVDhome

INTRIGI PARFUMATE. Filmul aduce în prim-plan povestea de succes a unei tinere creatoare de modă, Mary Haines, care aparent duce o viaţă perfectă: o casă frumoasă, un soţ bogat, o fiică adorabilă de 11 ani şi o slujbă part-time de designer vestimentar. Cea mai bună prietenă a ei, Sylvie Fowler, trăieşte, de asemenea, o viaţă de invidiat: este redactor la o revistă celebră pentru femei, posesoare a unei colecţii impresionante de haine de marcă, fiind foarte respectată pentru bunul-gust şi stilul său original… Dulcea şi recent căsătorita Mary Haines îşi dă însă seama că are probleme în paradis atunci când vânzătoarea Crystal îi abordează soţul. Bineînţeles, incidentul devine imediat bârfa favorită a prietenelor lui Mary, care insistă ca aceasta să divorţeze cât mai repede.


An: 2008
Gen: comedie/ dramă
Cu: Meg Ryan, Eva Mendes, Annette Bening
Regie: Diane English
 
TEROARE ÎN PARIS. Ce poate fi mai rău pentru un tată decât să asiste neputincios, prin telefon, la răpirea fiicei sale? Acesta este coşmarul trăit de Bryan, fost agent secret, care are la dispoziţie numai câteva ore pentru a o salva pe fiica sa, Kim, din mâinile unei bande de infractori specializaţi în trafic de carne vie. Panica însă creşte din cauza distanţei: Bryan se află în Los Angeles, iar Kim în Paris...


An: 2007
Gen: acţiune/ thriller
Cu: Liam Neeson, Famke Janssen
Regie: Gavin Hood

×
Subiecte în articol: film