x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

11 Aug 2006   •   00:00

PARIS HILTON, PANA DE MEMORIE

Starleta americana Paris Hilton, mostenitoarea imperiului hotelier Hilton, nu-si aminteste numele regizorului cu care va lucra la viitorul film. Hilton, in varsta de 25 de ani, urmeaza sa interpreteze rolul principal in comedia romantica "The Hottie and the Nottie" luna viitoare, dupa un rol in "House Of Wax". "Nu stiu cine e regizorul. Tot ce stiu este ca eu sunt eroina principala", a declarat tanara actrita. Noul sau film va fi regizat de Tom Putman.

ADRIANA KAREMBEU, MUZA LA FESTIVAL

Top-modelul de origine slovaca Adriana Sklenarikova-Karembeu va fi muza celui mai important festival de muzica clasica al capitalei slovace Bratislava, care a inceput joi. Adriana, cunoscuta in lume pentru aparitiile sale in reclame si ca sotie a fostului international francez de fotbal Christian Karembeu, si-a intrerupt vacanta in Tahiti pentru a deschide manifestarea. "Adriana reprezinta imaginea Slovaciei, insa ea este, de asemenea, incarnarea estetismului si frumusetii", a explicat purtatorul de cuvant al festivalului. Chopin, Mozart, Dvorak, Bach sau Vivaldi figureaza in programul concertelor sustinute in aer liber, de tineri interpreti europeni cu varsta sub 30 de ani.

JACKIE CHAN, UN BUN EXEMPLU

Actorul Jackie Chan nu mai vrea sa promoveze violenta si sexul in filmele sale, el dorind mai degraba sa le serveasca drept model copiilor. "Eu fac multe scene de actiune, dar nu violenta. Fac multe scene de comedie, dar nu lucruri murdare", a declarat starul, aflat in trecere prin capitala filipineza, Manilla. Cunoscutul actor a declarat, de asemenea, ca nu vrea injuraturi in dialogurile filmelor in care joaca, si l-a convins pe Brett Ratner, realizatorul filmului "Rush Hour" - in care se vorbeste fara perdea - , sa il retraga din distributie.

BOY GEORGE VA STRANGE GUNOAIELE DE PE STRAZI

Dupa ce a fost condamnat de un judecator sa munceasca in serviciul comunitatii, Boy George va fi nevoit sa adune gunoaiele de pe strazile din New York sub razele arzatoare ale soarelui, a anuntat un oficial local. Cantaretul in varsta de 45 de ani va fi echipat cu o lopata, o matura, pungi de plastic si manusi cand se va prezenta sa presteze cele cinci zile de munca la 14 august, a declarat purtatorul de cuvant al departamentului de salubritate. "Asta inseamna munca in serviciul comunitatii. In nici un caz nu va lucra intr-un birou cu aer conditionat", a adaugat el.

×