x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star News

Star News

de Raluca Grintescu    |    26 Ian 2007   •   00:00

Alicia Keys ofera burse de studii
Starul R&B Alicia Keys ofera patru burse studentilor care au nevoie de ajutor financiar pentru a urma cursurile unei universitati. Distinsa cu un premiu Grammy, Keys ofera burse de 5.000 de dolari studentilor din patru orase americane. "Cautam studenti remarcabili care isi doresc sa mearga la universitate si au nevoie de putin ajutor pentru a-si vedea visurile implinite", a explicat vedeta. Castigatorii celor patru burse vor fi selectati din Jacksonville (Florida), New Orleans (Louisiana), Atlanta (Georgia) si cartierul Harlem din New York.

Lindsay Lohan, tot la dezintoxicare
Actrita Lindsay Lohan nu a primit permisiunea de a parasi clinica de dezintoxicare in care s-a internat saptamana trecuta pentru a participa la premiera noului ei film la Sundance Film Festival. Potrivit presei americane, Lohan, in varsta de 20 de ani, ar fi vrut sa faca o pauza de tratament si sa participe la faimosul festival de film la numai cateva zile dupa ce s-a internat. Noul film al actritei, "Chapter 27", in care apare si presupusul ei fost iubit Jared Leto, este prezentat la festivalul care se desfasoara in perioada 18-28 ianuarie la Park City, Utah. Purtatorul de cuvant al lui Lohan, Leslie Sloane Zelnick, a confirmat ca vedeta, renumita pentru viata sa de noapte si pentru petrecerile nebune la care participa, va ramane la exclusivista clinica Wonderland Center din Hollywood Hills. Cel putin pentru moment...

Meryl Streep va fi "Mamma Mia"
Meryl Streep va juca intr-o ecranizare a musicalului "Mamma Mia", inspirat de celebra melodie a formatiei Abba. Pentru Meryl va fi primul mare musical din cariera, actrita demonstrandu-si talentul vocal si in trecut in peliculele "A Prairie Home Companion", "Postcards From the Edge" si "Death Becomes Her". "Mamma Mia" este povestea unei viitoare mirese si a mamei sale care i-a ascuns mereu identitatea tatalui ei. Musicalul va prezenta 22 din piesele trupei Abba, printre care hit-urile "Take a Chance on Me", "Dancing Queen" si "The Winner Takes It All". Benny Andersson si Bjorn Ulvaeus (fosti membri Abba) vor fi producatorii executivi, iar Catherine Johnson va fi scenarista care a realizat si versiunea teatrala. Streep tocmai a terminat filmarile la thriller-ul politic "Rendition", iar de curand a semnat pentru rolul din filmul "Lions for Lambs", alaturi de Robert Redford si Tom Cruise.

Osbourne isi folosea copiii drept razbunare
Se pare ca Sharon Osbourne si-a folosit in repetate randuri copiii pentru a se razbuna pe jurnalistii rauvoitori. "Mama ne punea pe mine si pe fratele meu sa facem caca intr-o cutie pe care-o trimitea jurnalistilor care aveau un dinte impotriva ei. Nu mai fac asta cat oi trai!", a declarat Kelly revistei Grazia. In plus, Kelly a tinut sa precizeze ca cele trei dive Paris Hilton, Lindsay Lohan si Britney Spears nu fac altceva decat sa fie in centrul atentiei mass-media si ca nu intelege ce au in comun aceste domnisoare.

×