x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

19 Ian 2007   •   00:00

Kylie Minogue isi intrerupe un concert

Cantareata australiana Kylie Minogue, "printesa muzicii pop", care a revenit pe scena dupa ce a urmat un tratament pentru un cancer mamar, a fost nevoita sa isi intrerupa, sambata, un concert in Marea Britanie, din cauza unei probleme de sanatate. Kylie Minogue, in varsta de 38 de ani, care canta la Manchester - oras din nord-vestul Angliei - , s-a oprit din cantat in mijlocul spectacolului, anuland restul concertului. Vedeta a spus multimii ca lupta impotriva unui guturai ori a unei gripe, potrivit persoanei din public chestionate de BBC, care prezinta informatia pe site-ul sau Internet.

Cameron Diaz si Justin Timberlake se despart

Actrita americana Cameron Diaz si iubitul sau, cantaretul Justin Timberlake, au anuntat ca s-au despartit. "Am preferat intotdeauna sa nu vorbim despre relatia noastra, insa estimam ca acum este cazul, avand in vedere speculatiile si articolele inexacte din presa", au afirmat cele doua vedete intr-un comunicat comun. "Am pus capat relatiei noastre, de comun acord si ramanand prieteni, avand inca sentimente de dragoste si respect unul pentru celalalt", releva aceeasi sursa. Cei doi erau impreuna din 2003, potrivit presei mondene americane.

Michael Jackson, dator vandut

Cantaretul pop american Michael Jackson sustine ca si-a achitat datoria de 100.000 de dolari reprezentand costul unor medicamente si ca diferendul sau cu farmacia californiana care il acuzase ca este dator a fost reglat pe cale amiabila, a precizat un purtator de cuvant al vedetei americane. "Mickey Fine Pharmacy", cu sediul in Beverly Hills, a depus o plangere impotriva lui Jackson, in care afirma ca "fostul rege al muzicii pop", care si-a procurat de la farmacia respectiva medicamente timp de doi ani, a incetat sa mai plateasca factura de la jumatatea anului 2005.

Drew Barrymore e libera

Drew Barrymore s-a despartit de Fabrizio Moretti, bateristul trupei Strokes, dupa o relatie ce a durat aproape cinci ani. Se pare ca actrita, in varsta de 31 de ani, este cea care a pus capat relatiei cu mai tanarul sau partener Fabrizio Moretti (26 de ani). "Drew a sustinut ca are nevoie sa fie singura o perioada de timp", a declarat o sursa din anturajul vedetei.

×