x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stefana Samfira

Stefana Samfira

de Miruna Nicolae    |    12 Ian 2007   •   00:00
Stefana Samfira

Pentru actrita de la Acasa TV, numele nu conteaza. A renuntat la un nume celebru din dragoste pentru sotul ei, viseaza sa joace in filme de actiune si are o lista intreaga de planuri pentru anul 2007.

Vedete

Pentru actrita de la Acasa TV, numele nu conteaza. A renuntat la un nume celebru din dragoste pentru sotul ei, viseaza sa joace in filme de actiune si are o lista intreaga de planuri pentru anul 2007. Este doar o descriere rapida a Stefanei Samfira, cea care o intepreteaza pe Adina in telenovela "Iubire ca in filme", difuzata de Acasa TV de luni pana joi, de la ora 20:30.

Numele nu conteaza. Stefana provine dintr-o familie cu radacini adanci in lumea teatrului: mama, actrita Valeria Sitaru, tatal, actorul Florin Zamfirescu. Acest fapt a avantajat-o si in aceeasi masura a dezavantajat-o, deoarece a trebuit sa le arate celor din jur ca numele nu conteaza. Tanara actrita a demonstrat inca o data acest lucru cand a preluat numele sotului ei. "Asa mi s-a parut frumos. Pentru mine nu conteaza numele, conteaza ce impresie lasi ca om. Nu am profitat niciodata ca tatal meu este cunoscut". Intamplator, Stefana joaca in telenovela alaturi de actuala sotie a tatalui sau, Catalina Mustata.

Pe scena. In paralel cu rolul din "Iubire ca in filme", Stefana poate fi vazuta si la teatru. Unul dintre spectacolele in care a fost distribuita este "A patra sora", de la Teatrul National Bucuresti, unde intepreteaza rolul Taniei. "Teatrul si filmul sunt diferite. La teatru are loc un schimb de energie care lipseste filmului". In ciuda aparitiei gingase si delicate, Stefana prefera rolurile negative si i-ar placea sa joace in filme de actiune. Anul 2007 va fi unul foarte incarcat, deoarece actrita are multe planuri.
"Pentru mine nu conteaza numele, conteaza ce impresie lasi ca om. Nu am profitat niciodata ca tatal meu este cunoscut"

×
Subiecte în articol: conteaza