x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Straja - Zeci de persoane au rămas blocate in telescaune

Straja - Zeci de persoane au rămas blocate in telescaune

10 Feb 2008   •   00:00

13:21 Câteva zeci de persoane erau blocate in mai multe telescaune care fac legătura intre municipiul Lupeni şi staţiunea Straja, după ce cablul unui pilon a sărit de pe rolă, salvamontiştii urmand să intervină pentru a-i cobori din telescaune pe copii.

Câteva zeci de persoane erau blocate in mai multe telescaune care fac legătura intre municipiul Lupeni şi staţiunea Straja, după ce cablul unui pilon a sărit de pe rolă, salvamontiştii urmand să intervină pentru a-i cobori din telescaune pe copii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, sublocotenent Nicolae Răducu, este vorba despre aproximativ o sută de persoane care au rămas blocate în telescaune în mai multe puncte de pe traseul Lupeni-Straja.

Conform sursei citate, salvamontiştii şi jandarmii montani vor încerca să îi coboare din telescaune pe cei care au intrat în panică şi pe copii, cu ajutorul unor frânghii şi, după caz, scară.

Din primele verificări s-a stabilit că defecţiunea s-a produs din cauza unei rafale de vânt care a împins un telescaun liber, acesta izbindu-se de rolele pilonului de susţinere a cablurilor, iar cablul unui pilon sărind de pe rolă.
 

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin