x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sucesurile are un singur nume: Elena Basescu

Sucesurile are un singur nume: Elena Basescu

10 Mar 2008   •   00:00
Sucesurile are un singur nume: Elena Basescu

"Este fiica prea iubita/ A acestui brav popor/ De luceferi strajuita/ Si de Jeep-ul cu motor/ E Elena / Suflet nobil si rebel/ Fata "buna", om politic/ Si din cand in cand model/ Inteleapta-i este fapta/ Nazuind spre viitor/ Tot cu cinste sta in dreapta/ Marelui conducator/ Cu duduia noatra-n frunte/ Vom avea succesuri multe!" VIDEO

Mult iubite si stimate secretar general al organizatiei de tineret democrat-liberal,

Am urmarit cu vie emotie si real interes discursul dumneavoastra, primul pe cat-walk-ul democrat si liberal.

Cu insufletire si netarmurita dragoste v-am impartasit nazuintele spre un viitor mai luminos al generatiei noastre. Ne-am bucurat sa avem in mijlocul nostru, al poporului studios si studentesc, imaginea dumneavoastra, simbol al conducatorului iubit, neprecupetind nici un efort (mai vizibil a fostr cel intelectual).

In inimile noastre s-au nascut sentimente de adanc patos revolutionar,.traire ce s-a intrupat in versurile ce le-am mazgalit pe-un colt de biletel, si pe care sfios imi inchipui ca veti binevoi a le citi, cu vocea suava sovaind printre vocale si consoane.

"Este fiica prea iubita/ A acestui brav popor/ De luceferi strajuita/ Si de Jeep-ul cu motor/ E Elena / Suflet nobil si rebel/ Fata "buna", om politic/ Si din cand in cand model/ Inteleapta-i este fapta/ Nazuind spre viitor/ Tot cu cinste sta in dreapta/ Marelui conducator/ Cu duduia noatra-n frunte/ Vom avea succesuri multe!"

Si eu doresc sa devenim un rezervor de resurse depolitizand sistemul sensibil. Fato!Hai sa facem pactul cu educatia!

Autodenunt. Marturisesc ca m-am foit pe scaun, am tusit, am ascultat muzica in casti si am mestecat guma, totul in limite rationale si de bun simt.
Un tanar liberalizat in democratia damboviteana

 

  • youtube preluand imagini PRO TV

×
Subiecte în articol: magazin