x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tatăl prinţesei Charlene confirmă că ea şi Albert de Monaco şi-au petrecut luna de miere separat

Tatăl prinţesei Charlene confirmă că ea şi Albert de Monaco şi-au petrecut luna de miere separat

14 Iul 2011   •   08:46
Tatăl prinţesei Charlene confirmă că ea şi Albert de Monaco şi-au petrecut luna de miere separat

Tatal noii printese Charlene de Monaco confirma faptul ca proaspat casatoritii n-au stat la acelasi hotel in Africa de Sud. Charlene a stat la hotelul Oyster Box, iar Albert, la Hilton, unde cuplul a organizat o mare receptie pe 7 iulie. Cand fotografii le-au cerut celor doi sa se sarute, Charlene a intins obrazul.

'Charlene a stat la hotelul Oyster Box (Umhlanga Rocks, la 15 km nord de Durban), iar Albert a fost cazat la Hilton, in centrul orasului Durban', a recunoscut Mike Wittstock, tatal printesei, in cotidianul sud-african Die Burger, preluat de Agerpres. El arata ca alegerea hotelului Hilton de catre print s-a datorat faptului ca aici se desfasura conferinta Comitetului International Olimpic (CIO), al carui membru este Albert. 'Conferinta incepea la ora 7, iar Albert nu voia sa se scoale devreme in mod inutil si nici sa se trezeasca in mijlocul unor ambuteiaje', explica socrul printului.

Este o justificare care nu satisface presa internationala, cu atat mai mult cu cat calatoria celor doi trebuia sa fie o luna de miere. Tatal noii printese a vorbit si despre zvonurile despre un aranjament intre soti, conform caruia Charlene ar urma sa-i dea un mostenitor lui Albert si apoi sa divorteze. 'Nu stiu de unde vin aceste zvonuri', a spus Wittstock. 'Sunt dezamagit de presa. Sud-africanii ar trebui s-o sustina pe Charlene in loc sa raspandeasca zvonuri rauvoitoare', a adaugat el.

Cand perechea a plecat in Africa de Sud, cateva ziare au anuntat ca printul a efectuat teste ADN pentru a afla daca mai are alti copii nelegitimi. Potrivit unei surse a Daily Mail, Charlene si Albert ar fi plecat din Durban vinerea trecuta, pentru ca printul sa poata face testele ADN pe care nu apucase sa le faca inainte de plecare. Un apropiat al cuplului sustine insa ca cei doi se afla tot in Africa si profita din plin de luna de miere, departe de presa

×