x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

11 Aug 2006   •   00:00

13, ZI CU GHINION PENTRU PARTICIPANTI

ANTENA 1 / jocuri la saint tropez / Divertisment / Duminica / 20:45
Duminica, gimnasta Dana Sofronie si echipa orasului Constanta intra in concursul "Jocuri la Saint Tropez". Se pare insa ca ziua de 13 a purtat ghinion tuturor participantilor, pentru ca in cadrul acestei editii au avut loc cele mai multe accidente, atat de partea romanilor, cat si de cea a italienilor, ucrainenilor si rusilor. La proba coridei, unul dintre italieni a fost lovit de taur atat de tare, incat a fost dus de urgenta la spitalul din Saint Tropez. Si un roman a dat de belea, dar, desi era lovit destul de rau la mana, a preferat sa continue proba.

FOLK YOU!

TVR 2 / FESTIVALUL FOLK YOU! / Divertisment / Sambata / 13:30
Incepand cu 12 august, TVR 2 va transmite selectiunile celor mai importante momente din Festivalul "Folk you", organizat de Jurnalul National in colaborare cu Radio 3Net. Veti urmari inregistrari din concerte, reportaje din culise, interviuri si secvente de genul "making of". In acest episod vor canta Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Vasile Seicaru, Victor Socaciu, Radu Gheorghe etc.

TEATRU PE ALESE

TVR CULTURAL / ALEGEREA LUI ALEXANDRU SUTTO / Teatru / Luni / 19:45
Adaptarea tv semnata de Dominic Dembinski are in distributie actori de calibru: Horatiu Malaele, Mihai Constantin, Coca Bloos, Valentin Teodosiu s.a. "Alegerea lui Alexandru Sutto" are la baza piesa de teatru omonima, scrisa de Dumitru Crudu.

GLORIA LUI CRISTIAN GATU

TVR 1 / PARFUM DE GLORIE / Magazin / Vineri / 22:55
Dumitru Graur afla povestea de succes a fostului campion mondial la handbal, Cristian Gatu. Graur il insoteste pe presedintele Federatiei Romane de Handbal la Sala Floreasca, o sala de handbal pastrata aproape intacta timp de aproape 60 de ani.

BUNE PRIETENE

PRIMA TV / VICEVERSA / Reality-show / Luni / 20:00
Ioana si Alina isi vor inversa rolurile in emisiunea "Viceversa". Ioana are 35 de ani si este divortata. A apelat la show-ul de la Prima TV pentru ca isi doreste sa-si cunoasca mai bine fiica, asta pentru ca ele nu au o relatie tocmai buna. Alina spune ca mama ei este de vina, pentru ca nu-i acorda libertatea necesara.

SPORT LA EXTREM

REALITATEA TV / REALITATEA SPORTIVA / Talk-show / Duminica / 22:00
Emanuel Terzian aduce sportul in casele dumneavoastra si duminica noapte. La talk-show-ul sau, pret de 65 de minute, Emanuel aduce in fata telespectatorilor cele mai importante evenimente sportive ale saptamanii care a trecut, dezbatute alaturi de trei personalitati din lumea sportului si din mass-media.

SIGHISOARA MEDIEVALA 2006

TVR 1 / FESTIVALUL SIGHISOARA MEDIEVALA / Divertisment / Duminica / 16:05
Cea de-a 14-a editie a Festivalului Sighisoara Medievala vine in casele voastre cu imagini de pe strazile Cetatii, cu spectacole de teatru, recitaluri folk si interviuri inedite. La fel de impresionante sunt si concertele desfasurate in Biserica Evanghelica sau reprezentatia corului Madrigal, sustinuta in Catedrala Ortodoxa. Serile de folk au fost insufletite de Mircea Baniciu, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Nicu Alifantis, Florin Chilian si Mircea Vintila.
×