x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

07 Iul 2006   •   00:00
Telecomanda

Nostalgicii Patruleasa si Isaiu

ANTENA 1 / FEMEI FRUMOASE LA ANTENA 1 / DIVERTISMENT / MIERCURI 20:45
De la inceputul lunii iulie, in fiecare miercuri seara, Simona Patruleasa si Ioan Isaiu sunt gazdele unei gale ce cumuleaza cele mai frumoase, amuzante, memorabile si interesante momente din istoria Antenei 1. De data aceasta va fi randul femeilor frumoase. Vor urma "Farse la Antena 1", "Confruntari la Antena 1", "Telenovela la Antena 1", "Vara la Antena 1" si "Dragoste la Antena 1". In fiecare gala retrospectiva, invitatii celor doi prezentatori vor fi realizatorii emisiunilor care vor ilustra respectivele teme: Mihaela Radulescu, Pepe, Mircea Radu, Dan Negru, Ovidiu Cuncea, Andrei Zaharescu s.a.

Atentie la rechini!

PRIMA TV / KISS ADVENTURE / DIVERTISMENT / MIERCURI 21:00
Drumul spre comoara uitata a piratilor din Mediterana trece prin incercari teribile. De data aceasta, concurentii isi vor testa indrazneala, inteligenta si limitele pentru a ajunge la mult ravnita pestera a piratilor. Aceasta se afla in preajma Insulelor Es Vedera, in ale caror ape, spun martorii oculari, rechinii inoata "fericiti".

Viorel Sipos, prezentator

TVR 2 / COOLMEA DISTRACTIEI / DIVERTISMENT / VINERI 22:45
"Coolmea distractiei" se muta la malul marii. Pentru ca Giulia acum prezinta la Prima TV, iar Sabrina este in febra examenelor, rolul de gazda a emisiunii, pentru inceput, va fi preluat de Viorel Sipos de la 3rei Sud Est. Prima editie il va avea ca invitat pe Mihai Traistariu.

Sibiul lupta

ANTENA 1 / JOCURI LA SAINT TROPEZ / DIVERTISMENT / SAMBATA 20:45
In aceasta saptamana, Sibiul va lupta la "Jocuri la Saint Tropez". Capitanul echipei reprezentative a Sibiului va fi marele boxer si totodata pilot de curse Mihai Leu. Cu ocazia participarii la aceste jocuri, Leu l-a revazut pe Florin Raducioiu, fostul sau coleg de liceu.

Remember Stufstock

TVR 1 / POVESTI ESTIVALE… CU CANTEC / DIVERTISMENT / SAMBATA 13:00
Sub titlul "Povesti estivale… cu cantec", TVR 1 propune o serie de 13 reportaje care prezinta imagini din evenimente petrecute pe litoral, de la concursuri muzicale pana la concerte in aer liber. In primul episod veti vedea secvente din Programul "Salvati Vama Veche".

Teatru international

TVR CULTURAL / DINCOLO DE TEATRU / TEATRU / SAMBATA 11:00
Cea de-a 12-a editie (2005) a Festivalului International de Teatru de la Sibiu s-a incheiat. Alexandra Irimia, realizatoarea emisiunii, va propune o serie de interviuri si de discutii despre ceea ce a insemnat acest festival. In platou vor fi George Banu si directorul festivalului, Constantin Chiriac, Paolo Zaltzman (Israel), Mircea Daneliuc, Ludmila Patlanjoglu s.a.

In jurul lumii

TVR1 / OCOLUL PLANETEI IN JEANSI / DIVERTISMENT / DUMINICA 17:00
In vacanta de vara, TVR 1 le propune adolescentilor un program special, o serie de documentare educative si de divertisment, reunite sub titlul "Planeta in jeansi", realizate de Marina Almasan. Aceasta ii va "plimba" pe telespectatori prin Spania, Egipt, Grecia, Italia, Rusia, Belgia, Suedia, Turcia, aratandu-le lucruri inedite din aceste locuri.

media News

SASHA&JOHN DIGWEED LA U TV. Postul muzical de televiziune va transmite concertul din 8 iulie de la Arenele Romane sustinut de maestrii platanelor Sasha&John Digweed. Acesta nu va fi singurul eveniment muzical important de la U TV. Programele vor fi generate de marile evenimente nationale si internationale: Fat Boy Slim (Mamaia, Ultima Playa, 5 august) si Concertul Madonna de la Amsterdam (3 septembrie).
×
Subiecte în articol: antena divertisment