x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    07 Apr 2006   •   00:00
Telecomanda

Vizita Contelui de Monte Tristo

Baba (voce Ioan Gyuri Pascu), Manole (voce Florin Constantin), Viki (voce Jojo), Ana (voce Silviu Petcu), dar si gaina Gina (voce Daniel Buzdugan) isi petrec o seara "linistita", certandu-se pe telecomanda. Viki este interesata de filmul "Contele de Monte Cristo", dar Baba surda si cam ametita de bere nu prea intelege ce se intampla si incepe sa urle la Manole, ca ea nu este deloc "tristo". Incantata de scandal, Viki da pe film. Primele cadre din film sunt dezolante si prezinta o celula in care se odihneste Dinu Patriciu.

Cum cheltuiti banii?

TVR 1 / PE CE DAM BANII / TELESOPPING / MIERCURI / 18:00
Magda Catone si Cristi Martin, cunoscutul actor din reclamele cu "halatul", vor fi gazdele unei noi emisiuni. Cei doi ii vor invata pe romani cum sa-si aleaga cel mai bun produs la cel mic pret, cum sa incheie un contract avantajos, ce pot face atunci cand au fost inselati.

Banii sau familia?

PRIMA TV / SCHIMB DE MAME / REALITY-SHOW / DUMINICA / 21:00
Ecaterina si Betty sunt cele doua protagoniste ale schimbului de mame din aceasta duminica. Ecaterina considera ca banii reprezinta elementul de baza in fericirea unei familii. La polul opus, Betty este de parere ca intr-o familie trebuie sa primeze dragostea.

Un nou partid

PRO TV / VACANTA MARE / DIVERTISMENT / DUMINICA / 20:30
Duminica, invitatul celor de la Vacanta Mare va fi Cosmin Gusa. Acesta apeleaza la serviciile juridice ale lui Radu Pietreanu, pentru ca vrea sa-si faca un nou partid care sa aiba ca sigla un urs. Radu Pietreanu, Mugur Mihaescu & echipa vesela de la Vacanta Mare i-au pregatit politicianului o surpriza de proportii. Ansamblul folcloric Liviu Vasilica va interpreta o parodie care va pune la grea incercare rabdarea acestuia.

Despre muzical

TVR CULTURAL / PLUS/MINUS ARTA / TALK-SHOW / MIERCURI / 21:35
Muzicalul, genul cu priza la publicul occidental, este mai putin cunoscut amatorilor de teatru de la noi. Acesta este si subiectul pe marginea caruia vor discuta actrita Ilinca Goia, regizoarea Ada Lupu (director al Teatrului National din Timisoara), regizorul Cezar Ghioca, criticul de teatru Alice Georgescu si Tudor Chirila.

… totusi cultura

TVR 1 / CULTURA LIBRE / TALK-SHOW / JOI / 23:10
Dragos Bucurenci, gazda emisiunii "Cultura libre", ne propune joi seara sa reflectam asupra protejarii patrimoniului si autonomiei Bisericii Ortodoxe Romane. Discutia porneste de la faptul ca, intr-o biserica, a fost distrusa o fresca de mare importanta, care nu era inclusa in patrimoniu.

Phoenix in familie

ANTENA 1 / DUMINICA IN FAMILIE / DIVERTISMENT / DUMINICA / 15:30
Mihaela Radulescu il va aduce la "Duminica in familie" pe magicianul naiului, Gheorghe Zamfir. Alaturi de acesta se vor afla cei de la formatia Phoenix, Ion Besoiu, Mona Musca, Dida Dragan, Draga Olteanu Matei, Monica Anghel, Rodica Popescu Bitanescu, Marius Bodochi, Dan Bittman, Sergiu Nicolaescu, Ansamblul "Ciocarlia" s.a.

media NEWS

BATAIE INTRE FEMEI. Actrita Ioana Cristescu, interpreta Tinei din serialul Antenei 1, "Martor fara voie", difuzat vinerea, de la ora 20:30, s-a ales cu un cucui si cateva vanatai. Dar numai in urma turnarii unei scene in care personajul ei se ia la bataie cu o femeie care ameninta viata comisarului David, iubitul Tinei. In episodul patru al thrillerului paranormal are loc o scena de bataie "ca-n filme" intre Tina si Zana. Cele doua s-au antrenat trei ore pentru ca scena sa iasa cat mai reala.
×
Subiecte în articol: duminică