x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    31 Mar 2006   •   00:00

Mihaela aduce umorul in familie


ANTENA1 / Duminica In familie / Divertisment / Duminica 15:30
Prima editie din luna aprilie a "Duminicii in familie" vine cu multe surprize, glume si pacaleli... de 1 aprilie. Cei mai valorosi actori de comedie, cele mai bune grupuri de umor din Romania vor analiza si vor discuta despre starea umorului romanesc, dar vor afla si cat, cum si de cine mai rad romanii. Dorel Visan, Cristina Stamate, Valentina Fatu, Doru Octavian Dumitru, Alexandru Pop, grupul Divertis, grupul "Neata" si "Gogomanii" ne vor pune la curent cu cele mai noi bancuri si cele mai ingenioase metode de pacalit. Pavel Stratan, Sanda Ladosi, formatia Sfera, Petrica Mitu Stoian si Mioara Velicu sunt doar cativa dintre invitatii "Duminicii in familie" din 2 aprilie.

Subsolul din Zambaccian


ANTENA1 / Piata Divertis / Divertisment / Duminica - 21:45
In Piata Divertis se dezleaga misterul tablourilor din casa lui Adrian Nastase. In viziunea Divertisilor, in subsolul casei exista un atelier de pictura si sculptura care "fabrica" o data pe saptamana, la comanda lui Adrian Nastase, capodopere. Acolo exista si un sculptor in termopane si un mester chinez.

Bona de Clejani


PRIMA TV / Dragostea de la Clejani / Divertisment / Duminica - 20:00
Duminica seara, sunteti invitati in casa Vioricai si a lui Ionita de la Clejani. Cei doi au de rezolvat o problema de familie: gasirea unei bone potrivite pentru mezinul Fulgi. Asa-zisa bona incepe sa ii faca ochi dulci lui Ionita, care s-a aratat chiar incantat de atentia acordata.

Teroarea psihica




Acasa / De 3 X femeie / Divertisment / Marti - 21:30
In editia de marti a emisiunii "De 3 x femeie" veti putea viziona filmul "Prizoniera"care va va arata pana unde poate merge teroarea psihica si care sunt consecintele ei. Din distributie fac parte Diana Dumitrescu, Andrei Aradits, Adriana Nicolae si cantareata Ana Maria Ferent. Aceasta isi face debutul pe micile ecrane cu acest tele-film, in rolul unei asistente medicale.

Tabara si aurul dacic


PRO TV / Te vezi la stirile Pro TV / Reality / Duminica -18:15
Cristian Tabara pleaca in cau-tarea aurului dacic in Muntii Orastiei. Vedeta ProTV gasese chiar un cautator de aur norocos: Silviu Gavriloiu.

Cazul Eliade, abordat radical


TVR Cultural / InterogaTii radicale / Talk-show / Luni - 22:00
Caius Dobrescu (conferentiar doctor de literatura comparata la Universitatea Transilvania) si Sorin Alexandrescu (nepotul de sora al lui Mircea Eliade) vor incerca, in emisiunea "Interogatii radicale" de luni, 3 aprilie, sa clarifice culisele "cazului Eliade".

Liana Stanciu revine


B1 TV / Trenul vieTii / Talk-show / Vineri - 20:00
Dupa o absenta motivata, fericita mamica Liana Stanciu revine pe sticla cu noi editii ale "Trenului vietii". Emisiunea va fi difuzata mai devreme ca de obicei, respectiv de la ora 20:00. Vor fi si schimbari de decor, vechea canapea potocalie fiind inlocuita cu una galben cu albastru. Liana nu exclude ca intr-o editie viitoare sa aduca pe fetita ei, Ana Teodora.
×