x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

09 Feb 2007   •   00:00

Fidelitatea, rapusa de bani

ANTENA 1 / TEST DE FIDELITATE / Reality-show / Joi / 20:30
Dan si Claudia sunt impreuna de aproximativ doi ani si locuiesc in apartamentul lui. De ceva vreme, Dan are multe indoieli cu privire la relatia lor. Si vrea sa se convinga daca fata este sau nu cu el doar pentru siguranta si confortul oferit de apartamentul proprietate personala. Pentru ca in urma cu 3 luni a ramas fara serviciu, Claudia petrece foarte mult timp acasa. Sub pretextul ca ar avea nevoie de bani, Dan i-a spus ca va vinde apartamentul. Tranzactia va avea loc prin intermediul unei agentii imobiliare. Agentul trimis sa vizioneze apartamentul este chiar Bogdan, intamplator fiul patronilor agentiei. Frumos, bogat si disponibil. In plus, are un suflet sensibil si romantic. Provine dintr-o familie de artisti. Mama, soprana, i-a daruit din talentul sau. Bogdan canta la chitara si face parte dintr-o trupa dance. De 5 ani este fotomodel si a dansat pentru mai multe show-uri de televiziune. Va rata Claudia aceasta sansa?

Marea finala

TVR 1 / EUROVISION 2007 / Divertisment / SAmbata / 20:10
Cei 12 finalisti ai selectiei nationale Eurovision 2007 se intalnesc sambata seara, la TVR 1, intr-un spectacol "cum n-a vazut... Helsinki-ul"! Una singura va merge insa mai departe in competitia europeana.

Schimb de roluri

ANTENA 1 / duminica In familie / Divertisment / Duminica 15:30
"Duminica in familie" va provoca vedetele, cantareti de muzica usoara, populara, etno din Romania, sa faca schimb de... roluri, sa incerce alt stil de muzica decat cel prin care s-au consacrat si sa apara in fata publicului intr-o postura total diferita fata de cea cunoscuta.

Tuning de motociclete

B1 TV / HOBBY MIX / Divertisment / Vineri / 19:20
Emisiunea Hobby Mix, realizata de Irene Pirvu, debuteaza in noul sezon cu subiecte pe cat de inedite, pe atat de incitante. Vineri se va vorbi despre tuning-ul de motociclete. Si nu este vorba despre orice fel de motoare, ci despre adevaratele "choppere". Invitatul editiei este Vladimir Ene, un pasionat al cailor-putere pe doua roti.

Home made.ro

TVR 2 / HOME MADE.RO / Divertisment / Vineri / 22:40
Intr-o lume in care inregistrarea unor imagini este deja intrata in cotidian, sa iti faci singur un film este foarte simplu. Iti trebuie doar imaginatie. Emisiunea ofera o sansa tuturor celor care vor sa isi incerce talentul in acest domeniu. Creatorul celui mai votat clip pe site-ul emisiunii va primi premiul de 1.000 lei (noi).

Viceversa

PRIMA TV / VICEVERSA / Reality-show / Duminica / 20:30
Ramona are 17 ani si este o adolescenta tipica, pusa pe distractii, chiuluri si pe tot ceea ce tine de viata unui tanar licean. Desi mama ei este profesoara, fata nu pune mare accent pe scoala, acest lucru fiind evidentiat de notele proaste si absentele nemotivate din catalog. De altfel, mama afla ca fiica fumeaza, chiuleste si nu este tocmai elevul model pe care il stia. In timp ce Ramona considera ca este la varsta la care trebuie sa se distreze, mama incearca sa o faca sa inteleaga ca scoala este foarte importanta.

Stele de... 5 stele

TVR 1 / STELE DE… 5 STELE / Divertisment / Vineri / 20:20
Invitata emisiunii de vineri seara este una dintre stelele televiziunii: Marioara Murarescu. Ioana Moldovan si Iulian Vrabete serbeaza, impreuna cu invitata lor, "aniversarea de argint" a Tezaurului Folcloric, aducand in fata publicului unii dintre cei mai valorosi interpreti ai muzicii populare romanesti.
×