x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

02 Feb 2007   •   00:00

Duminica recordurilor

ANTENA 1 / DUMINICA IN FAMILIE / Divertisment / Duminica / 15:30
Editia din 4 februarie a "Duminicii in familie" va prezenta cele mai spectaculoase recorduri made in Romania omologate de Cartea Recordurilor.
Sportivi, vedete sau oameni obisnuiti isi dau intalnire in platoul Antenei 1. Helmut Duckadam, singurul portar care a aparat patru penalty-uri consecutive in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, si Iolanda Balas, atleta care a castigat 142 de competitii si a stabilit recordul mondial de 14 ori, recordul ei fiind neegalat timp de 10 ani, sunt doar o parte din romanii recordmeni mondiali invitati in studio. Gabriel Mosoianu, intrat de trei ori in Cartea Recordurilor pentru performantele in realizarea piramidei umane, va face o demonstratie in direct, la fel ca si actrita Rodica Popescu Bitanescu, "reprezentanta" celor "Cinci femei de tranzitie", cea mai longeviva piesa de teatru contemporan din Romania.

Cinci lei in arena

TVR 2 / ARENA LEILOR / Reality-show / Joi / 20:00
Aceasta editie a emisiunii Arena Leilor aduce o schimbare importanta in format, de la aceasta data concurentii avand de infruntat cinci "lei", in loc de trei, ca pana acum. Celor trei barbati: Dragos Anastasiu, Sorin Posa si Marius Ghinea li s-au alaturat si doua doamne - Carmen Daniela Sandulescu si Cristina Batlan. Insumate, averile celor cinci depasesc 90 de milioane de dolari (sursa: Top 300).

Drumul spre… Megastar

PRIMA TV / MEGASTAR / Divertisment / Sambata / 20:00
Dupa ce i-ati revazut pe Cristina, Catalin, Mara, Claudiu, Andreea si Brigitta in primele doua editii "Megastar - Drumul spre glorie", sambata seara, inca trei finalisti va revin in atentie. Este vorba despre Andreea Ioncea (Craiova), Alexa Nilculae (Bucuresti) si Kamelia Hora (Timisoara).

Apropo de… UE

PRO TV / APROPO TV / Divertisment / Duminica / 14:00
Prima editie a emisiunii Apropo TV din acest sezon face lumina in cazul normelor europene. Dupa 1 ianuarie 2007, firmele de pompe funebre nu mai au dreptul sa-si expuna cosciugele in strada, iar mortii trebuie ingropati in materiale biodegradabile.

Semifinala a doua

TVR 1 / EUROVISION / Divertisment / Sambata / 20:10
Ultimii sase finalisti ai selectiei nationale Eurovision Song Contest 2007 vor fi alesi sambata. Sase melodii din cele 12 participante vor avea sansa, prin votul juriului de specialitate si al publicului, de a participa la finala de la 10 februarie.

Masajul… erotic

ANTENA 1 / TEST DE FIDELITATE / Reality-show / Joi / 20:30
Victor Enache (34 ani) si-a cunoscut marea dragoste, pe Mihaela (32 ani), in urma cu 15 ani. Iar acum patru ani s-au casatorit. In ultima perioada insa, Victor simte ca sotia lui s-a schimbat si a cerut ajutorul echipei de la "Test de fidelitate". Ispita, un tanar maseur de 23 de ani, caruia Mihaela i-a cazut in mreje dupa doua sedinte. Prinsa in flagrant, femeia spune ca tanarul este un nepot. Dar imaginile surprinse de echipa de filmare spun totul.

Stele de… 5 stele

TVR 1 / STELE DE… 5 STELE / Divertisment / Vineri / 20:20
Invitatul emisiunii de vineri seara este unul dintre cei mai buni comentatori sportivi ai televiziunii publice: Cristian Topescu. In cea de-a doua editie a show-ului prezentat de Ioana Moldovan si Iulian Vrabete, Cristian Topescu a adus-o in platou pe marea gimnasta a Romaniei, Nadia Comaneci.
×