x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

26 Ian 2007   •   00:00
Telecomanda

Vreau sa fiu vedeta
"Vreau sa fiu mare… vedeta" este cea mai noua emisiune a Antenei 1. Copilul care se va dovedi cel mai talentat in urma probelor sustinute in fata unui juriu va fi rasplatit cu 350 de milioane de lei vechi (10.000 de euro). Prezentatorii emisiunii sunt Roxana Ionescu si Ovidiu Cuncea. "Am acceptat cu drag sa prezint acest show pentru ca cei mai multi fani ai mei sunt copii, pentru ca-mi place sa ma joc toata ziua si pentru ca am minte de copil, pentru ca m-am saturat de minciunile oamenilor mari si pentru ca vreau sa le dedic o emisiune speciala copiilor mei Petru si Sara", spune Ovidiu.
  • Antena 1 - Vreau sa fiu mare… vedeta - Divertisment: Duminica, 20:30

    Prima semifinala
    Prima semifinala pentru selectia nationala Eurovision Song Contest 2007 va avea loc sambata. Sase melodii din cele 12 participante vor avea sansa, prin votul juriului de specialitate si al publicului, de a participa la finala de la 10 februarie.
  • TVR 1 - Eurovision 2007 - Divertisment: Sambata, 20:10

    Corina intreaba
    Corina Chiriac va prelua rolul de moderator al emisiunii "Vedetele se intreaba". Artista a preferat sa discute timp de o jumatate de ora nu cu o personalitate a show-biz-ului autohton sau cu un politician, ci cu un explorator: Teodor Negoita, primul roman care a ajuns la Polul Nord… pe schiuri.
    Foto: Pro TV
  • B1TV - Vedetele se intreaba - Divertisment: Duminica, 14:30

    Parte de… comunism
    "De ce trebuie condamnat comunismul?" Vor raspunde la aceasta intrebare Stejarel Olaru, directorul executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, si politologul Bogdan Teodorescu, invitatii lui Cristian Tabara la "Parte de carte".
  • Pro TV - Parte de carte - Talk-show: Duminica, 10:00

    Arena Leilor
    Joi seara intra in Arena Leilor o bucuresteanca dornica sa deschida un restaurant in care oamenii cu diverse afectiuni medicale sa poata manca dupa pofta inimii, un iesean care vrea o afacere cu brichete de rumegus, folosite ca hrana in zootehnie, dar si pe post de combustibil, sau un intreprinzator care vrea sa construiasca un avion care sa mearga fara pilot.
  • TVR 2 - Arena leilor - Reality-show: Joi, 20:00

    Teatrul in secolul al XX-lea
    Documentarul ajuta telespectatorii sa descopere istoria teatrului secolului al XX-lea, prezentata de unul dintre cei mai apreciati regizori, Sir Richard Eyre. Influenta lui Shakespeare, teatrul american, dramaturgii irlandezi, scena britanica in timpul celui de-al doilea razboi mondial... toate acestea, in materialele de arhiva extrase din memorabilele productii ale secolului, sunt comentate de autorii, actorii si regizorii care le-au dat viata.
  • TVR Cultural - Teatrul in secolul XX - Documentar: Duminica, 14:30

    Viceversa
    Mihaela are 43 de ani si este mama unei fete de 17 ani. Ea a apelat la emisiune pentru ca vrea sa-si cunoasca mai bine fiica, dar mai ales pentru ca isi doreste sa puna capat conflictelor cu aceasta. Mama o invinuieste pe Cristina de faptul ca lipseste de acasa cu zilele fara sa-i spuna unde este. Cristina ii reproseaza mamei ca nu are incredere in ea.
  • Prima TV - Viceversa - Reality-show: Duminica, 20:30
  • ×