x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

12 Ian 2007   •   00:00
Telecomanda

Arena Leilor
Arena Leilor continua sa ofere sansa celor indrazneti de a gasi un partener pentru realizarea planurilor de afaceri. Andrei, student, a venit in Arena pentru a le propune Leilor un parteneriat in vederea lansarii pe piata a unor solutii software. Sever, inginer, crede ca are o solutie tehnica unica pentru reciclarea ieftina a PET-urilor. Andrei, un tanar de 23 de ani, a venit pentru a-i convinge pe milionari de eficienta unei inventii: cresterea meduzelor in acvarii speciale si comercializarea lor. Lucian, fost politist, a venit pentru a le propune Leilor planul de afaceri al unei tabere pentru copii, unde acestia sa relationeze cu animalele. Cum isi vor sustine concurentii planurile de afaceri aflati urmarind Arena Leilor. Gazda emisiunii este Corina Secheres (foto).
  • TVR2 - Arena leilor - Divertisment: Joi, 20:00

    Neveste de fotbalisti
    Cuplurile sunt: Dana si Florin Cernat si Dana si Ionel Ganea. Florin castiga bine. Multi ar presupune ca sotia lui sta acasa si ii cheltuieste banii. Dana detine nu mai putin de cinci afaceri. Dana si Ionel Ganea au 13 ani de casnicie. Ea e casnica, Ionel n-o lasa sa munceasca, vrea ca ea sa aiba grija de copii.
  • Antena 1 - Neveste de fotbalisti - Divertisment: ,Joi, 21:30

    1.000 de fete in 7 decenii
    Filmul este o incursiune in viata artistica a marelui nostru artist Ion Lucian. Incepand cu primul sau rol, in anul de gratie 1940, si pana acum, Maestrul a invatat ca secretul profesiei sale poarta un singur nume: punctualitate.
  • TVR Cultural - 1.000 de fete In 7 decenii - Documentar: Sambata, 16:00

    Pe urmele infidelilor
    Zina si-a cunoscut sotul in 1962. Au trecut 40 de ani de cand s-au casatorit. Ea spune ca sotul ei e o persoana corecta. El a inceput sa lipseasca foarte des de-acasa. In plus, Zina a remarcat ca au disparut niste bani dintr-un cont comun. Va elucida echipa "Tradati in dragoste" aceste mistere?
  • Prima TV - Tradati in dragoste - Reality-show: Luni, 21:00

    Din nou DisDeSeara
    Ovidiu, Costel, Eva si Tzone revin! Asteptati-va ca revenirea celor patru sa fie altfel: adica... mai cu aere de Europa! Ii vom gasi "mai europeni, mai uscati, mai trofini...". Luni vom cunoaste castigatorul autoturismului Fiat Grande Punto!
  • TVR 1 - DisDeSeara! - Divertisment: Luni, 17:45

    Profesionistul Serban Sturdza
    Emisiunea "Profesionistii" a revenit in forta. Eugenia Voda a ales un invitat special. Un intelectual de elita si un "aristocrat al spiritului": arhitectul Serban Sturdza, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania. Si, nu in ultimul rand, proprietarul unei superbe case boieresti, ce acum adaposteste Libraria Carturesti din Capitala.
  • TVR 1 - Profesionistii - Talk-show: Sambata, 23:10

    La urgenta
    Sezonul 1 al primului serial medical romanesc s-a incheiat, dar nu si povestea din spatele serialului. Momentele incitante din spatele camerei sunt tot atat de interesante ca serialul insusi. Intrebarile despre medici isi vor gasi raspuns. Vom vedea momente din repetitiile actorilor Florin Piersic Jr, Daniela Nane, Victor Rebengiuc etc. Vom auzi balbele medicilor, dar si ale pacientilor, ne vom destinde in compania unei echipe de profesionisti.
  • TVR 1 - La urgenta - Making of: Vineri, 16:00
  • ×