x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Teodor Meleşcanu propus ministru al Justitiei

Teodor Meleşcanu propus ministru al Justitiei

11 Feb 2008   •   00:00
Teodor Meleşcanu propus ministru al Justitiei

13:06 Surse liberale au declarat ca in cadrul şedinţei a fost adoptată ca modalitate de ieşire din criză, în urma deciziei Curţii Constituţionale în cazul Norica Nicolai. nominalizarea pentru funcţia de minsitru al Justitiei a lui Teodor Melescanu, in prezent titular al postului de ministru al Apărării. Această decizei a fost adoptată cu doar două voturi împotrivă.

Biroul Politic Central al PNL s-a întrunit, luni, pentru a discuta modalităţi de soluţionare a blocajului de la Ministerul Justiţiei, remanierea sau restructurarea Guvernului, nominalizarea unei alte persoane sau chiar ieşirea de la guvernare fiind variantele de lucru.

Surse liberale au declarat ca in cadrul şedinţei a fost adoptată ca modalitate de ieşire din criză, în urma deciziei Curţii Constituţionale în cazul Norica Nicolai. nominalizarea pentru funcţia de minsitru al Justitiei a lui Teodor Melescanu, in prezent titular al postului de ministru al Apărării. Această decizei a fost adoptată cu doar două voturi împotrivă.

În măsura în care această decizie va fi confirmaţa oficial, PNL va fi nevoit să propună un înlocuitor pentru portofoliul ministerului Apărarii.

×
Subiecte în articol: magazin