x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Terra, asa cum nu o stii

Terra, asa cum nu o stii

de Sebastian S. Eduard    |    17 Noi 2006   •   00:00
Terra, asa cum nu o stii

Enciclopedia completa a planetei noastre. Editura Rao lanseaza o enciclopedie de inalta calitate, "Terra". Acest somptuos ghid vizual surprinde puterea si frumusetea Pamantului, purtand cititorul intr-o calatorie fascinanta din abisurile oceanelor pana in luxuriantele paduri tropicale din inaltimile vesnic inghetate pana in adancurile incandescente ale planetei.

Enciclopedia completa a planetei noastre. Editura Rao lanseaza o enciclopedie de inalta calitate, "Terra". Acest somptuos ghid vizual surprinde puterea si frumusetea Pamantului, purtand cititorul intr-o calatorie fascinanta din abisurile oceanelor pana in luxuriantele paduri tropicale din inaltimile vesnic inghetate pana in adancurile incandescente ale planetei.
Peste 2.000 de fotografii uimitoare si peste 1.200 de harti te fac sa descoperi cele mai impresionante, fermecatoare si insolite locuri de pe Pamant: de la aridul desert Atacama la eruptiile violente ale vulcanului Etna, de la apele involburate ale Nilului la intinderile nesfarsite ale Oceanului Pacific.
EXPERTI. Colectivul de experti de la Institutul Smithsonian confera acestei enciclopedii - aparute in colectia Enciclopedia Rao sub sigla DK - un inalt nivel stiintific prezentat intr-o forma accesibila intregii familii. Imaginile digitale artistice si textul clar contribuie la explicarea unor procese stiintifice complexe, in conditiile unei grafici si tinute tipografice de exceptie.




Semnale Editoriale

Cartea dorintelor

Editura Trei. Celebru sexolog Dr Gerard Leleu, autorul best-seller-ului "Tratat de mangaieri", revine cu volumul "Cartea dorintelor". A suspenda dorinta face parte din arta de a iubi, crede autorul, intr-o carte care isi propune "ce" si "cum" trebuie sa faci pentru a alunga monotonia. "Cand iubirea sovaie trebuie sa te resemnezi la a supravietui fara afectivitate si fara chef langa acelasi partener sau e mai bine sa-l schimbi? Altfel spus, trebuie sa faci din viata ta sentimentala un perpetuu lant de concesii ori o succesiune mai mult sau mai putin amara de legaturi efemere? Dar daca refuzand trista alternativa am cauta o a treia cale?"

Spectre din trecut

Editura Amaltea. Pentru fanii Razboiului Stelelor, inca un volum din colectie. "Spectre din trecut" este scris de Tomothy Zahn, castigator al Premiului Hugo. Cartea este prima dintre cele doua volume (al doilea este "Viziuni din viitor") in care se scrie istoria Noii Republici confruntate cu cel mai periculos dusman de pana acum: un comandant suprem imperial mort. Luptand impotriva imposibilului, Han si Leia incep o goana disperata impotriva timpului pentru a impiedica destramarea Noii Republici.

Marte rosu

Editura Nemira. Va invitam sa parcurgeti o trilogie aproape la fel de faimoasa ca si ciclul "Dune" - trilogia "Marte" a lui Kim Stanley Robinson. Prima din serie este "Marte rosu", carte care a castigat premii celebre cum sunt Nebula, Hugo si Locus. 100 dintre cei mai mari oameni de stiinta de pe Terra, reprezentand in principal Statele Unite si Rusia, sunt trimisi pe Marte pentru a pregati colonizarea acestei planete

.

Fetis

Editura Leda. Fotomodelele fac de obicei Dreptul, dar acesta nu este si cazul Tarei Moss, celebrul model australian, care s-a hotarat sa scrie o carte. Apoi a doua si a treia... Fetis este prima ei carte aparuta in limba romana. In Fetis, actiunea se desfasoara in jurul unui model international - Mak, studenta la Psihologie judiciara, care descopera ca prietena ei cea mai buna a fost asasinata in mod brutal. Pe masura ce Mak se implica tot mai mult in acest caz, este prinsa intr-un joc mortal de-a soarecele si pisica, fara sa fie constienta ca a devenit obsesia unui psihopat sadic...

×