x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun The Guardian, despre Matrix Gogonea: Talentul lui e să se tăvălească pe jos şi să plângă.

The Guardian, despre Matrix Gogonea: Talentul lui e să se tăvălească pe jos şi să plângă.

06 Iun 2011   •   09:26
The Guardian, despre Matrix Gogonea: Talentul lui e să se tăvălească pe jos şi să plângă.

Romanul Razy Gogonea a fost subiect de caterinca pe blogul The Guardian, in finala concursului Britain`s got talent. Autorul, Stuart Heritage, l-a facut pe romanul nostru plangacios si circar, incurajat probabil de comentariul unui membru al juriului, Simon Cowell, care a comparat prestatia lui Razy cu un numar de circ.

Insa, in asentimentul multora, desi a avut la dispozitie mai putin de 24 de ore pentru a-si pune la punct coregrafia, Matrix de Romania a reusit o prestatie de vis in finala concursului "Britain's Got Talent". Daca in semifinale s-a bazat pe lasere, de data aceasta Razy a impresionat publicul si juriul cu o coregrafie de foc. S-a jucat cu flacarile si a dansat printre ele. N-a fost insa suficient pentru victorie. Razy a terminat doar pe 4.

Romanul de 28 de ani s-a luptat aseara pentru marele premiu - un cec de 100 de mii de lire sterline si posibilitatea de a evolua in fata familiei regale a Marii Britanii, in cadrul galei anuale de Craciun. Premiul cel mare a ajuns insa la un britanic, Jai McDowell, un cantaret in varsta de 24 de ani.

Razy Gogonea este originar din Romania, insa locuieste de doi ani la Manchester, alaturi de logodnica sa.

×