x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun The Sun: Arsenal promite să clatine Romănia

The Sun: Arsenal promite să clatine Romănia

de Ovidiu Ciutescu    |    02 Oct 2007   •   00:00
The Sun: Arsenal promite să clatine Romănia

Arsenal vine la Bucureşti fără accidentaţii Jens Lehmann, Eduardo Da Silva, William Gallas, Alexandre Song, Tomas Rosicky, in timp ce Emmanuel Adebayor ar putea lipsi şi el, pentru a nu fi forţat.

Arsenal vine la Bucureşti fără accidentaţii Jens Lehmann, Eduardo Da Silva, William Gallas, Alexandre Song, Tomas Rosicky, in timp ce Emmanuel Adebayor ar putea lipsi şi el, pentru a nu fi forţat. Wenger va lua o decizie de ultim moment şi in privinţa lui Robin van Persie, Mathieu Flamini, Abou Diaby, care acuză diverse probleme după meciul cu West Ham. Aleksandr Hleb, accidentat in aceeaşi partidă, are şanse mari să joace impotriva Stelei. Cu toate acestea, enhlezii sunt decişi să spulbere team-ul pregătit de Masimmo Pedrazini.

CAPITALĂ MOHORĂTĂ. "Arsene promite să clatine Romănia", a titrat cotidianul The Sun inaintea meciului Steaua - Arsenal Londra, care va avea loc in această seară, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, in etapa a doua a grupei H a Ligii Campionilor. "Steaua a avut un start greoi de campionat şi se găseşte pe o poziţie cu care nu e obişnuită, alături de «superputeri» precum... Poli Timişoara. Arsene Wenger plănuieşte să lumineze mohorătul Bucureşti cu un fotbal frumos al echipei sale. Wenger se aşteaptă la o primire ostilă in capitala Romăniei, admiţănd că echipa sa nu are un palmares prea bun in faţa formaţiilor din fostul boc estic. El le cere tinerelor sale vedete ca Cesc Fabregas sau Robin van Persie să strălucească. Wenger spune că niciodată nu te simţi bine cănd mergi in estul Europei, unde e mai intuneric, mai puţin fermecător", a scris The Sun.

SPERANŢE. Daily Telegraph a notat că Arsenal vrea să-şi imbunătăţească palmaresul "intr-un meci din spaţiul fostei Cortine de Fier". "Chiar şi echipa din 2003/2004 numită atunci «invincibila» (Arsenal), a plecat infrăntă de la Kiev. Arsenal a mai pierdut şi cu Spartak Moscova sau Şahtior Doneţk, iar toamna trecută in faţa echipei ŢSKA Moscova. Pentru Arsenal nu sună bine faptul că Steaua a bătut in trecut la Bucureşti pe Aston Villa, West Ham, Middlesbrough şi Southampton, remizănd cu Liverpool. Oricum, romănii sunt intr-o oarecare dezordine după plecarea lui Hagi", a subliniat ziarul englez. The Independent a titrat: "Wenger este prudent in faţa testului cu noua şi aspra Steaua". "Wenger este in gardă in ciuda problemelor Stelei. Oricare ar fi presiunea oe care o simte Wenger de a căştiga acest meci, este insignifiantă in comparaţie cu cea din tabăra adversă. Patronul Gigi Becali a anunţat că il va debarca pe interimarul Pedrazzini dacă Steaua pierde. Poate a făcut-o insă pentru a-i motiva pe jucătorii săi, care au promis un bonus de căte 20.000 de lire sterline", a scris sursa citată, care scrie că jucătorul de urmărit din tabăra Stelei este Florin Lovin, mijlocaşul fiind insă accidentat. The Times a scris: "Arsenal pregăteşte incă o lovitură cu pumnul in deplasarea din est". "Un meci căştigat contra Stelei ar insemna a noua victorie consecutivă pentru Arsenal. Palmaresul echipei engleze in estul Europei este sărac. Oricum, echipa romănă nu posedă nume cunoscute, iar patronul Stelei, Gigi Becali, a renunţat la Hagi de scurt timp", a notat publicaţia citată.

APRECIERE. Portarul echipei Steaua, Robinson Zapata, crede că Arsenal este un pericol mai mare in Europa fără Thierry Henry, plecat la FC Barcelona. "Am văzut casete cu ei şi joacă la un nivel mai inalt decăt o făceau cu Henry in echipă. Probabil că depindeau prea mult de el şi acum sunt mai mult o echipă. Asta face să ne fie foarte greu. După ce am pierdut la Praga, meciul cu Arsenal este ca o finală pentru noi", a spus Zapata, citat de presa engleză. Atacantul Emmanuel Adebayor, care ar putea să nu fie titular cu Steaua, a declarat că pentru el nu există meciuri-test: "Noi doar intrăm pe teren şi incercăm să invingem". Conform presei engleze, Arsene Wenger ar putea introduce in teren următoarea formulă: Almunia - Sagna, K. Toure, Senderos, Clichy - Hleb, Fabregas, Flamini, Diaby - Van Persie, Bendtner.

×
Subiecte în articol: magazin steaua arsenal wenger