x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tinereţea, o stare de spirit în haine lejere

Tinereţea, o stare de spirit în haine lejere

de Oana-Maria Baltoc    |    12 Iun 2009   •   00:00
Tinereţea, o stare de spirit în haine lejere
Sursa foto: /

În această vară avem de unde alege în materie de vestimentaţie când vine vorba despre ţinute lejere, pentru persoane dinamice, care se simt bine purtând haine la modă atât la birou, cât şi în oraş la întâlnirile cu prietenii, fie că e vorba despre o noapte petrecută în cluburi sau despre o ieşire la iarbă verde.



Colecţia No Name - Athens pentru vară conţine nu mai puţin de 37 de modele noi pentru femei şi 20 pentru bărbaţi, lansate şi în România, fiecare model fiind disponibil într-o paletă largă de culori. Croieli bine definite, culori vii, materiale de calitate, dar şi preţuri accesibile, iată tot atâtea motive pentru care aceste propuneri vestimentare vă pot trage atenţia.

MADE IN ITALY. Brandul No Name - Athens s-a născut în 1984 şi începând de atunci a fost un actor foarte activ în desingul vestimentar, vânzând colecţii exclusiv bărbăteşti de calitate, pentru ca în 1997 să realizeze pentru prima dată o colecţie specială dedicată femeilor. Colecţiile poartă amprenta "made in Italy", fiind definite de atribute ca vitalitate, versabilitate şi încredere în sine. Oferta se adresează în special persoanelor între 18 şi 35 de ani, dar şi acelora pentru care vârsta nu contează, tinereţea fiind o stare de spirit.

×
Subiecte în articol: life & style