x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun UEFA: La EURO nu va exista vreun jucător dopat

UEFA: La EURO nu va exista vreun jucător dopat

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Iun 2008   •   00:00
UEFA: La EURO nu va exista vreun jucător dopat

14:43 • UEFA a anunţat, marţi, că toate testele doping efectuate celor 16 echipe participante la EURO 2008 au fost negative, şi că turneul poate începe fără probleme.

UEFA a anunţat, marţi, că toate testele doping efectuate celor 16 echipe participante la EURO 2008 au fost negative, şi că turneul poate începe fără probleme.

MĂSURI. Directorul de comunicare al UEFA, William Gaillard, a anunţat marţi că între opt şi zece jucători de la fiecare echipă au luat parte la testele anti-doping care au fost efectuate înainte de începerea EURO 2008. Oficialul UEFA a precizat că programul detaliat, la care pentru prima dată se vor da şi probe de sînge, va fi anunţat în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc sîmbătă, la Basel, înainte de meciul de deschidere dintre Elveţia şi Cehia. În cadrul turneului, doi jucători de la fiecare echipă vor fi selectaţi pentru teste după fiecare meci, în care se vor căuta urme de hormoni de creştere, transfuzii cu steroizi sau prezenţa în organism a oricăror tipuri de stimulanţi sau droguri recreaţionale.

×
Subiecte în articol: magazin