x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun UEFA nu iartă. TSKA Sofia a fost exclusă din Liga Campionilor!

UEFA nu iartă. TSKA Sofia a fost exclusă din Liga Campionilor!

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Iun 2008   •   00:00
UEFA nu iartă. TSKA Sofia a fost exclusă din Liga Campionilor!

11:41 ŢSKA Sofia, campioana en-titre a Bulgariei, a fost exclusă din ediţia viitoare a Ligii Campionilor pentru că nu a îndeplinit criteriile pentru acordarea licenţei, a anunţat, joi, Federaţia Bulgară de Fotbal (BFU).

ŢSKA Sofia, campioana en-titre a Bulgariei, a fost exclusă din ediţia viitoare a Ligii Campionilor pentru că nu a îndeplinit criteriile pentru acordarea licenţei, a anunţat, joi, Federaţia Bulgară de Fotbal (BFU).

DECIZII RADICALE. "ŢSKA nu va participa în ediţia 2008/2009 a Ligii Campionilor, iar decizia este una finală", se arată într-un comunicat al BFU. Gruparea bulgară a cîştigat sezonul trecut al 31-lea titlu de campioană şi trebuia să evolueze în turul al treilea al Ligii Campionilor. Federaţia a decis că ŢSKA nu poate reprezenta ţara în Liga Campionilor, pentru că avea datorii mari către creditori şi mai multe instituţii de stat. La TSKA Sofia evoluează şi românul Florentin Petre. Miercuri, FC Porto, a fost exclusă de UEFA pentru un sezon din cupele europene, pentru că a oferit mită unor arbitrii acum cîteva sezoane. Într-o situaţie similară cu FC Porto se află şi vicecampioana României, Steaua Bucureşti. Echipa din Ghencea a fost depunctată cu şapte puncte în urma „scanadalului valiza”. În prezent, forul de la Bucureşti aşteaptă decizia UEFA cu privire la participarea Steaua în Champions League.

×
Subiecte în articol: magazin