x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Uma Thurman a scăpat de amorezul nebun

Uma Thurman a scăpat de amorezul nebun

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Iun 2008   •   00:00
Uma Thurman a scăpat de amorezul nebun

11:55 • Un bărbat în vîrstă de 37 de ani, cu antecedente psihiatrice, declarat, în mai, vinovat că a hărţuit-o pe actriţa americană Uma Thurman în 2005, a fost condamnat, luni, de un tribunal din New York, la trei ani de libertate sub supraveghere, informează AFP.

Un bărbat în vîrstă de 37 de ani, cu antecedente psihiatrice, declarat, în mai, vinovat că a hărţuit-o pe actriţa americană Uma Thurman în 2005, a fost condamnat, luni, de un tribunal din New York, la trei ani de libertate sub supraveghere, informează AFP.

IUBIRE NEBUNĂ. Un judecător de la un tribunal din Manhattan a decis că Jack Jordan, în vîrstă de 37 de ani, poate evita pedeapsa cu închisoarea cu condiţia să urmeze un tratament psihiatric şi să evite orice contact cu actriţa timp de cinci ani. Procurorul ceruse un an de detenţie pentru Jordan, vinovat de hărţuirea starului. Avocatul lui Jack Jordan, George Vomvolakis, şi-a descris clientul drept un excentric inofensiv, a indicat publicaţia New York Times. Jordan, care a s-a ocupat cu curăţarea piscinelor, a declarat că a avut viziuni în care i se spunea că trebuie să se întîlnească cu actriţa pentru a locui cu ea şi cu cei doi copii ai săi. Martori au povestit că bărbatul, absolvent al unei universităţi şi fost pacient al unui spital de psihiatrie, a ameninţat că se sinucide dacă nu va reuşi să-şi întîlnească starul preferat. În noiembrie 2005, acesta a încercat să intre în rulota utilizată de Thurman pentru nişte filmări în Manhattan, New York. De asemenea, el a încercat în repetate rînduri să o contacteze la locuinţa ei din New York. Acuzatul a explicat că a dezvoltat o pasiune pentru actriţă după ce a văzut-o în filmul "Aventurile Baronului Munchausen", lansat în 1989 în SUA. Thurman, în vîrstă de 38 de ani, este cunoscută pentru roluri precum cele din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la Oscar, "Legături periculoase" şi seria "Kill Bill". Actriţa se implică, de asemenea, activ, în lupta pentru controlul armelor de foc şi în cea împotriva sărăciei. Starul are o relaţie de cîteva luni cu omul de afaceri franco-elveţian Arpad Busson. Ea are doi copii cu fostul său soţ, actorul Ethan Hawke, de care a divorţat în 2004, după un mariaj care a durat şase ani.

×
Subiecte în articol: magazin