x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un guşter şi-a „cerut” şopârla în căsătorie cu un buchet de flori.

Un guşter şi-a „cerut” şopârla în căsătorie cu un buchet de flori.

22 Iun 2011   •   12:29
Un guşter şi-a „cerut” şopârla în căsătorie cu un buchet de flori.

Se spune ca propunerea trebuie sa vina intodeauna la pachet cu cel putin un buchet decent de flori. Propunerea de casatorie, despre asta vorbim acum. Acum, fie ca unii dintre noi o fac cu fast, fie ca pentru altii este doar o formalitate adaptata ritmului agitat al vietii in ziua de azi, cu totii ar trebui poate sa ne oprim pentru o secunda pentru a privi putin la... soparle.

Un fotograf amator din Ucraina a importalizat o frumoasa si surprinzatoare poveste de dragoste...un guster s-a prezentat pe tulpina unui ciuline cu buchetul din dotare la subrat. Si daca asta nu este dovada supremi de afectiune, atunci poate ca a doua fotografie din serie va convinge, cand el intinde panicat 'mana' dupa ea, care a alunecat de pe tulpina de ciulin.

'Am fost norocos ca am avut aparatul foto cu mine. N-am crezut ca soparlele pot fi atat de pasionale. A fost uimitor cand am vazut ca masculul s-a intins dupa femela sa o prinda cand a alunecat', a povestit Alexey Tymoshenko, tanarul ucrainean in varsta de 19 ani, care a surprins povestea de dragoste. (foto: metro.co.uk)

×
Subiecte în articol: casatorie soparle romantism