x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un imigrant român a fost arestat în Italia dupa comiterea unui asasinat la comandă

Un imigrant român a fost arestat în Italia dupa comiterea unui asasinat la comandă

de Nicoleta Craciun    |    28 Mar 2008   •   00:00

Un cetăţean român a fost arestat în oraşul italian Genova după comiterea unui asasinat la comandă, pentru care i s-au promis câteva sute de euro şi un loc de muncă.

Lucian Tarara, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat la Genova (nordul Italiei) după uciderea lui Luigi Damonte, în cursul zilei de miercuri.

Românul susţine că Francesco Titta, un italian în vârstă de 67 de ani, l-a angajat pentru "a-i da o lecţie" amantului soţiei sale.

Poliţia a confirmat că este vorba de o crimă pasională. Titta, soţul albanezei Giuseppina Zeffi (46 de ani), cu care are doi copii, o suspecta pe aceasta că avea o relaţie intimă cu Damonte. De câteva ori i-a avertizat că va întrerupe aceasta relaţie.

Se pare că Titta l-ar fi plătit pe românul Lucian Tarara pentru "a-i da o lecţie" lui Damonte. Românul l-a aşteptat pe amant miercuri dimineaţa, pe strada unde locuia, şi l-a agresat cu o bâtă. Atacul s-a dovedit fatal pentru Damonte.

"Nu voiam să îl omoare, ci doar să îi dea o lecţie. Voiam să îl despart de soţia mea", se apăra Titta.

Poliţia a decis arestarea atât a românului, cât şi a italianului care a comandat agresiunea. Un alt român este suspectat de implicare în acest caz, dar autorităţile nu au oferit detalii.,conform relatărilor agenţiei AGI.

 

×
Subiecte în articol: magazin