x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un pui de focă a fost abandonat de familia sa pentru că are blană roşcată şi lăbuţe roz (VIDEO)

Un pui de focă a fost abandonat de familia sa pentru că are blană roşcată şi lăbuţe roz (VIDEO)

06 Dec 2011   •   13:00
Un pui de focă a fost abandonat de familia sa pentru că are blană roşcată şi lăbuţe roz (VIDEO)

Un pui de foca roscat, care a fost respins de familia sa de foci negre, a fost adoptat de delfinariul Akvatoria din Alder, Rusia, scrie Huffington Post.

Anatoly Strakhov a fost primul care a fotografiat exemplarul deosebit si a marturisit ca "puiul de foc este aproape orb si nu ar reusi sa supravietuiasca singur in natura".

Imagini cu puiul de foca, un albinos foarte rar, au inceput sa circule in mediul online si au trezit simpatia oamenilor. Puiul de foca a fost numit Nafanya.

"Acum are un tarc special pentru ea, o piscina, iar la doua saptamani dupa sosirea ei, vizitatorii au inceput sa vina la delfinariu pentru a o vedea. Are un apetit sanatos si mereu pare binedispusa. Este o foca atat de speciala, cu ochi albastri foarte frumosi", a declarat Yulia Frolova, directoarea delfinariului.

Nafanya se afla in regim de carantina pentru o luna si nu poate deocamdata sa se joace cu celelalte animale de la delfinariu. Totusi, puiul de foca isi va face o multime de prieteni in lumea intreaga datorita unei camere web care transmite imagini online si relateaza evenimentele din viata ei. (L.I.)

×