x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vacanţă de vis: Fetecău Tai Pan

Vacanţă de vis: Fetecău Tai Pan

de Roxana Ioana Ancuta    |    12 Sep 2008   •   00:00

Ce-ai făcut în vara asta?• În ultimii ani, invariabil, am plecat cu familia în concediu numai în luna august. Anul acesta am făcut o excepţie, din cauză că am făcut parte din corpul redacţional care a reflectat, de la Beijing, desfăşurarea Jocurilor Olimpice pentru Radio România Actualităţi

  • Ce-ai făcut în vara asta?

În ultimii ani, invariabil, am plecat cu familia în concediu numai în luna august. Anul acesta am făcut o excepţie, din cauză că am făcut parte din corpul redacţional care a reflectat, de la Beijing, desfăşurarea Jocurilor Olimpice pentru Radio România Actualităţi. Aşa că am avut parte de o vacanţă activă, în luna iulie, ţinînd cont că fiica mea, Irina, face tenis de performanţă, la Clubul “Dinamo”. Aşadar, în vara asta am fost în Poiana Braşov şi Slovenia, acolo unde a avut fiica mea turneu, şi în China.

 

  • În China cum a fost, la Olimpiadă?

La Beijing am fost în luna august. O experienţă de povestit nepoţilor... Nu am spaţiul necesar pentru a vorbi despre “O lume, un vis” – acesta fiind sloganul jocurilor olimpice. China este “o lume” deosebită, iar organizarea Olimpiadei a fost de vis. Am muncit zi-lumină, fără să mă vait, într-un mediu normal şi fără să simt lipsa ştirilor zilnice despre crime şi violuri, a unor personaje grobiene, omniprezente în casele noastre prin intermediul televizorului, sau golăniei scandalurilor din fotbal. E clar că societatea chineză a descoperit un drum al dezvoltării economice rapide şi se îndreaptă într-o direcţie bună, în timp ce noi habar n-avem pe ce lume trăim, ca să nu zic mai mult...

 

  • De luna aceasta revin “Baronii” la Naţional TV. Cu ce noutăţi?

Este al treilea sezon, după ce am realizat pînă acum 75 de episoade, doar că de data aceasta, episoadele au cîte o oră şi sînt difuzate în premieră marţea, de la ora 20:00, şi reluate sîmbăta, de la ora 17:30, şi duminica de la ora 8:30. Vrem să subliniem că lumea politicienilor este total ruptă de lumea cetăţenilor obişnuiţi. De aceea am şi introdus un personaj nou, Cetăţeanul Dărîmat, care reprezintă lumea celor mulţi şi dezorientaţi. Toamna aceasta, în care vor avea loc alegerile, ne va oferi o sumedenie de subiecte. În serial vor apărea şi multe fete deosebite pentru că, nu-i aşa, politicienii sînt şi ei oameni şi au slăbiciunile lor.

 

  • Dar care sînt noutăţile tale personale?

Mai visez la multe proiecte legate de grupul Vouă, dar prefer, poate din superstiţie, să vorbesc pe larg de ele la momentul oportun. Pot să vă spun că este vorba de un film artistic şi o nouă piesă de teatru, fiind încurajaţi de succesul pe care l-am avut cu piesa de la Nottara, “O mătuşă pierdută”.

×
Subiecte în articol: vedete