x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Valentin Ceauşescu: Sînt mîndru de Victor Piţurcă!

Valentin Ceauşescu: Sînt mîndru de Victor Piţurcă!

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Iun 2008   •   00:00
Valentin Ceauşescu: Sînt mîndru de Victor Piţurcă!

13:20 • International Herald Tribune prefaţează meciul pe care România îl va disputa contra Olanda, în cadrul Campionatului European de Fotbal, prin ochii lui Valentin Ceauşescu – fiul dictatorului Nicolae Ceauşescu. "Piţi îi cunoaşte bine pe olandezi. Cred că poate să scoată o remiză împotriva lor. Dacă vom pierde, vom pierde. Ãsta este fotbalul", a spus Valentin Ceauşescu.

International Herald Tribune prefaţează meciul pe care România îl va disputa contra Olanda, în cadrul Campionatului European de Fotbal, prin ochii lui Valentin Ceauşescu – fiul dictatorului Nicolae Ceauşescu. "Piţi îi cunoaşte bine pe olandezi. Cred că poate să scoată o remiză împotriva lor. Dacă vom pierde, vom pierde. Ãsta este fotbalul", a spus Valentin Ceauşescu.

FAVORITUL. Fiul fostului preşedinte consideră că echipa României a avut evoluţii opuse în primele două meciuri de la Euro: "Meciul împotriva Franţei nu a avut nicio legătură cu spiritul jocului. Nici nu am putut să mă uit la el, dar puteam auzi că nimic interesant nu se întîmplă. Fanii francezi trebuie să fi avut aceeaşi problemă. A fost mult mai bine în meciul "tricolorilor" cu Italia. A fost un meci pur «Piţi». Românii au jucat cum ştiu ei mai bine. Aveau nevoie să pună presiune pe adversari şi asta au făcut". Valentin Ceauşescu a vorbit despre antrenorul Victor Piţurcă ca despre unul dintre copiii lui: "A fost unul dintre copiii mei. A fost un jucător foarte inteligent. Sînt mîndru de el. Este un foarte bun antrenor pentru că organizează jocul şi ştie cum să-i facă pe jucători, indiferent de nume, să munceasă din greu". Olanda şi România se vor întâlni, marţi, 17 iunie, la ora 21.45, la Berna, în ultima etapă a grupei C de la Euro-2008.

×
Subiecte în articol: magazin