x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vaporos şi răcoritor

Vaporos şi răcoritor

de Adrian Vaduva    |    30 Iul 2010   •   00:00
Vaporos şi răcoritor
Sursa foto: /Thinkstock

Este destul de dificil să-ţi găseşti ţinuta potrivită pentru vară. Indiferent că te pregăteşti pentru plajă sau doar pentru o plimbare pe faleză, trebuie să ai grijă cu ce te îmbraci. Evită materialele supraelastice care se lipesc de corp şi alege materiale moi, naturale, cum ar fi bumbacul, inul, voalul. Albul este culoarea verii, iar dacă formele nu te avantajează, alege o nuanţă mai închisă.

Pentru vara lui 2010, rochia este un must-have. Lungă sau scurtă, cu bretele sau fără, asortată cu sandale joase, "gladiator" sau flip-flops, rochia ne scoate din impas. Designerii ne sugerează imprimeurile vintage, culorile pastelate, ochelarii de soare supradimensionaţi, genţile-gigant (în care să ne încapă toate lucrurile pentru plajă).
Dacă vrei un look inocent, romantic, alege o rochie lungă cu imprimeuri florale. Completează ţinuta cu o pereche de sandale joase sau gladiator.

Dacă eşti o fire activă, alege o rochie avangardistă, în culori tari. La urma urmei, ca să fii originală, trebuie să aduci ceva nou. Nu trebuie trecute cu vederea nici tunicile lungi. Sunt confortabile şi îţi conferă libertatea de mişcare. Poţi completa ţinuta cu o pereche de sandale joase şi o curea lată. Nu te da înapoi nici de la o tunică scurtă cu mâneci largi, care să-ţi lase un umăr uşor dezgolit.

×
Subiecte în articol: life & style