VEDETE
De la inginer-designer vestimentar la "Saptamana nebuna"
Descrieti-va in cateva cuvinte.
Fost inginer burlac, 2,5 m, 82 kg, statura atletica, blond, ochi turcoaz, glumet, stare materiala buna, spirit de aventura; actualmente sot, tata, 1,80 m, 93 kg, burtica, saten semichel, ochi caprui, glumet, cu responsabilitati.
Care este principala calitate a dvs.?
Dar principalul defect? Calitati: punctualitate si ultimul cuvant inainte de a bate palma. Defecte: nu prea am rabdare cu prostii si cu caracterele lor infecte.
Inainte de a aparea la TV, ce activitate aveati?
Redactor la Academia Catavencu si "designer vestimentar" cu tot ceea ce implica aceste domenii: desen, productie, marketing. Mentionez ca am facut haine cativa ani buni, fara a fi "maritata" sau "amanta" vreunui mos batran care sa-si rezolve complexele, satisfacandu-mi mie mofturile de "creatoare neinteleasa".
Care a fost primul rol pe care l-ati interpretat?
"Cersetor de lux" pe Calea Victoriei, cu ocazia unei "Camere ascunse", difuzata pe TVR, la "Veniti cu noi pe programul 2", emisiunea Marinei Almasan.
Spuneti-mi cate ceva despre familia dumneavoastra.
Sotia mea, Irina, este medic anatomopatolog, iar fiul nostru, Maxim, este elev in clasa I la o scoala particulara.
Cum va impartiti intre profesie si familie?
Din ce in ce mai greu. Pentru ca sunt un familist convins, vreau sa-mi organizez viata de familie cat mai aproape de scenariile "arlequin romance", insa pentru asta trebuie sa depui maximum de seriozitate in profesie. Asa! Ar mai fi o solutie... Ciordeala! Dar imi este cam rusine si n-am tupeul necesar, asa ca ramane prima varianta.
O profesoară a fost condamnată la 25 de ani de închisoare după ce s-a aflat ce făcea cu elevii. Are și un copil cu un elev de 12 ani
Citește pe Antena3.ro
Cum ati ajuns la "Saptamana nebuna"?
Imi doream foarte mult acest gen de format care "face succes" de multi ani in tarile saturate de maimutarelile ieftine, asa ca atunci cand m-a contactat Serban Huidu am zis "OK".
Daca n-ati fi facut televiziune, ce ati fi facut?
Orice alta activitate care presupune creativitate in vorbe si imagini. Momentan, pe langa presa, incerc sa pun pe picioare un atelier de ceramica, facuta exclusiv "de mana".
Cititi multe ziare. Care a fost cea mai "bomba" stire pe care ati aflat-o?
Eram inginer stagiar pe santierele de pe Valea Buzaului, cand am citit in decembrie â89 ca Ceausescu a fost impuscat. Instantaneu am realizat ca intr-o buna zi imi voi putea cumpara tigari americane de la tutungeria din colt.
Daca ar fi sa va mai nasteti o data, ati alege acelasi drum? Ce greseli n-ati mai vrea sa repetati?
Daca ar fi sa ma mai nasc o data si daca mama ar fi de acord, as alege celalalt drum: cezariana. Pentru a avea un corp si mai rotund decat cel trecut pe actualul inventar. Singurele greseli pe care mi le pot reprosa sunt cele doua-trei cazuri cand, aflat la rascruce de drumuri, am ales, din camaraderie, varianta mai putin avantajoasa pentru mine.
Ce va vedeti facand peste zece ani?
In speranta ca, dupa o lunga si trista perioada de "manelizare" a micilor ecrane, cei care asigura "ratingurile" uriase la filmele indiene produse in â63 isi vor dori si altceva decat povestea domnului Raj Kapoor si a Vioricai din Clejani, poate voi mai presta in televiziune. Daca nu, nu!
|
AVANTAJELE SI DEZAVANTAJELE CELEBRITATIIAugustin Julea nu se considera celebru. Din punctul sau de vedere, acest statut poate fi atribuit lui Ahile sau Edison. Insa faptul ca este recunoscut ca o persoana "vazuta la televizor" il ajuta uneori la "ghiseele inca burdusite cu birocratie". "Dezavantajos mi se pare atunci cand, confundat fiind pe strada cu unul din rolurile de la televizor, mi se cere sa glumesc, chiar daca starea mea sufleteasca ma obliga la tristete si interiorizare", este de parere Augustin. |