x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete / Britney Spears işi poate vedea copiii

Vedete / Britney Spears işi poate vedea copiii

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Oct 2007   •   00:00
Vedete /  Britney Spears işi poate vedea copiii

Brittney Spears a pierdut, joi, dreptul de a-şi vizita copiii. Sămbătă şi l-a recăştigat. Temporar. Pe 26 octombrie se va decide viitorul pe care excentrica vedetă il va avea in relaţia cu cei doi copii ai săi.

Brittney Spears a pierdut, joi, dreptul de a-şi vizita copiii. Sămbătă şi l-a recăştigat. Temporar. Pe 26 octombrie se va decide viitorul pe care excentrica vedetă il va avea in relaţia cu cei doi copii ai săi.

Britney Spears şi-a recăştigat dreptul de a-şi vizita copiii, a căror custodie a fost incredinţată la sfărşitul lunii septembrie fostului său soţ, Kevin Federline, după ce a demonstrat că a indeplinit o parte din cerinţele judecătorului care se ocupă de acest caz, informează people.com.

JUSTIŢIE. Joi, judecătorul care se ocupă de stabilirea custodiei celor doi copii ai fostului cuplu Spears - Federline a decis să-i retragă căntăreţei dreptul de a-şi vizita copiii, fără a da detalii despre motivele care au stat la baza acestei hotărări. Sămbătă, Britney, in vărstă de 26 de ani, a fost fotografiată in maşina sa impreună cu cei doi copii. Alături de ea, pe scaunul din faţă, se afla persoana desemnată de judecător pentru monitorizarea acestor vizite. In urmă cu două săptămăni, judecătorul a decis să-i retragă temporar custodia celor doi copii ai săi in favoarea fostului soţ, Kevin Federline. Căntăreaţa a obţinut ulterior dreptul de a-şi vizita copiii, Sean Preston, in vărstă de doi ani, şi Jayden James, in vărstă de un an, şi de a petrece o noapte pe săptămănă cu aceştia in prezenţa unei terţe persoane. Pe 8 august, Kevin Federline a cerut custodia unică a celor doi copii din cauza comportamentului excentric al căntăreţei, care ar putea pune in pericol viaţa acestora. După divorţul cuplului, finalizat in iulie, custodia copiilor a fost impărţită in mod egal intre cei doi foşti soţi.

AUDIERE FINALĂ. Potrivit avocatului căntăreţei, judecătorul Scott Gordon i-a reproşat lui Spears că a condus maşina fără a avea un permis valabil şi că nu s-a supus unor teste antidrog pentru a demonstra că nu mai ia substanţe interzise, incălcănd astfel o decizie judiciară dată la mijlocul lunii septembrie. O nouă audiere in procesul de stabilire a custodiei copiilor a fost programată pe 26 octombrie. Judecătorul a atenţionat-o pe Spears că, din cauza comportamentului turbulent afişat de ea in ultimul an, ar putea să piardă definitiv custodia copiilor.

×
Subiecte în articol: magazin spears