x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete pe un cuptor de emoţii

Vedete pe un cuptor de emoţii

de Anca Stanescu    |    29 Iul 2011   •   21:00
Vedete pe un cuptor de emoţii

Daca (inca) e luna lui Cuptor, starile emo­tio­nale ale vedetelor dau in clocot... Asa se face ca unele se cearta cu agenti de paza, altele se transforma in adevarati stalpi justitiari, iar altele se supara prin... bucatarie. Sau la mall, in parcare

Pentru ca nu se poate desparti nici atunci cand colinda mall-urile de cainele ei, un bichon cubanez, Delia Matache a ajuns sa se certe chiar si cu oamenii de ordine. Desi cantareata il asezase "discret" pe Louie intr-o geanta de mana, animalul a fost observat de un agent de paza. Acesta a vrut sa-i interzica interpretei sa intre cu catelusul in magazin. Nu stia cu cine se pune. Probabil, "acutele" Deliei l-au convins ca este mai bine sa cedeze, astfel ca blonda a scapat doar cu o mustrare.

"Justitiara" Raluca Zenga a admonestat o bona care isi pierduse cumpatul in fata fetitelor de care avea grija. "Cand bona furioasa zgaltaie leaganul in care se afla una dintre fetite, gata, nu mai rezist. «Mamaie, daca te-au lasat nervii du-te la maturat, lasa copiii in grija altora!»", a povestit Raluca pe blogul sau. Eheei, daca mai multe mamici ar avea un spirit la fel de dezvoltat al dreptatii, poate le-ar fi mai bine copiilor nostri...

Daca e rost de cearta, aceasta se poate petrece si in bucatarie. Mai ales in timpul verii, cand toate clocotesc sau sunt pe punctul de a clocoti. Andreea Banica si sotul dau startul. "In general gateste Lucian pentru ca ii place foarte mult sa prepare tot soiul de mancaruri. E pasionat de bucatarie", a declarat cantareata, precizand ca se cearta cu sotul ei de fiecare data cand sunt amandoi in bucatarie. "Intotdeauna ma cert cu Lucian pe tema bucatariei. Se baga tot timpul peste mine!", a adaugat ea. O sti el ce-o sti!

Si Claudia Patrascu s-a certat. Cu un arab. Cantareata a mers la mall si si-a lasat masina pe un loc obisnuit de parcare. La intoarcere a descoperit cu stupoare ca cineva a blocat-o, iar ea nu mai are cum sa iasa. Ajutata de doi barbati, Claudia a impins masina-problema insa proprietarul, furios, si-a iesit din minti si a trecut la atac. Dupa ce a stropit cu benzina masina Claudiei, a incercat sa-i dea foc. Nu inainte de a-i sparge unul din geamurile laterale cu o ranga! Claudia, pai cu arabi ti-ai gasit si tu sa ai conflicte... automobilistice?

×