x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Victoria Beckham: „E greu să lucrezi fiind şi părinte în acelaşi timp”.

Victoria Beckham: „E greu să lucrezi fiind şi părinte în acelaşi timp”.

09 Iun 2011   •   11:36
Victoria Beckham: „E greu să lucrezi fiind şi părinte în acelaşi timp”.

Victoria Beckham, care este insarcinata cu cel de-al patrulea copil, a ajuns la concluzia ca este destul de dificil sa impace si capra si varza, sa fie si mama dar sa isi vada si de job in acelasi timp. Pentru Victoria poate ca a fost nevoie de al patrulea copil pentru a trage aceasta concluzie spre deosebire de alte mame, ceva mai obisnuite, care sunt mai 'norocoase', pentru ele fiind de ajuns doar un copil ca sa observe aceasta dificultate.

Sotia lui David Beckham spune ca intotdeauna va pune familia pe primul loc, dar afirma ca incearca sa dea cat de multa atentie poate si job-ului de creator de moda care ii face foarte multp placere. 'Concediu de maternitate, ce e aia? Am lucraat intotdeauna incredibil de mult asa ca sunt pregatita pentru sezonul viitor. Sa fii o mama care si lucreaza an acelasi timp este greu, cred ca femeile pot sa rezoneze cu mine cand spun ca este ca si cum ai jongla. Sotul si copiii mei vor fi intotdeauna prioritatea mea, dar pentru mine ceea ce fac din punct de vedere profesional nu este ca un serviciu, este o pasiune', a explicat Victoria, citata de contactmusic.com.

Intre timp, insa, creatoarea de moda a gasit timp sa se bucure de petrecerea pentru viitorul sau copil organizata de buna sa prietena Eva Longoria. Actrita a organizat petrecerea la un hotel din Hollywood, invitand personalitati precum Nicole Richie, Demi Moore si Selma Blair. Tema petrecerii a fost una roz, avand in vedere ca Victoria asteapta o fetita, fetele de masa, florile si scaunele fiind asortate in aceasta culoare.

×