x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (VIDEO) Gafă jurnalistică monumentală marca RealitateaTV: Furtuna de nisip cu vânt groaznic, din glezna reporterului

(VIDEO) Gafă jurnalistică monumentală marca RealitateaTV: Furtuna de nisip cu vânt groaznic, din glezna reporterului

17 Mai 2012   •   11:44
(VIDEO) Gafă jurnalistică monumentală marca RealitateaTV: Furtuna de nisip cu vânt groaznic, din glezna reporterului


Gafa jurnalistica monumentala la Constanta, in timpul unei transmisii in direct a "furtunii de nisip" de pe plaja din Mamaia. Ajuns la spartul targului, reporterul Realitatea TV Adrian Boioglu a dat ordin ca natura sa se dezlantuie incontrolabil, in timp ce colegul acestuia lopata nisip cu daruire, din glezna, la vreo patru metri in aer, ca sa dea bine pe sticla.

"Vantul sufla cu putere, sunt momente in care este aproape imposibil sa stai aici. Vantul sufla nisipul cu peste 60 de km la ora. Vantul a fost atat de puternic, incat mai multe umbrele au fost pur si simplu spulberate pe plaja din Mamaia, iar turistii care sperau sa profite de aerul curat au fost alungati de pe plaja", spune, gafaind a senzational, reporterul Realitatea TV.

O corespondenta transmisa de Adrian Boioglu, reporter Realitatea TV, de la Constanta a devenit viral pe Internet dupa ce pagina de media a scris ca ar fi vorba despre o gafa de proportii, scrie si Realitatea TV.

"Nu este o stire regizata, ci o gluma proasta facuta de cameramanul Digi TV, Marius Pantu“, sustine Adrian Boioglu pe site-ul Realitatea TV. "Cu cateva secunde inainte sa intram in Live, Marius Pantu a inceput sa dea cu piciorul in nisip. Nu a fost indemnat de nimeni (in niciun caz de mine sau de cameramanul meu) si doar a vrut sa faca o gluma proasta", spune Boioglu, care adauga: "Cert este ca la TV s-a vazut cu totul altceva. Situatia nu a fost deloc regizata. A fost doar una dintre glumele proaste facute de Marius Pantu, cameramanul Digi TV“.

×