x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO - Vreți o cană din cenușa bunicului? Un american vă poate satisface această cerere

VIDEO - Vreți o cană din cenușa bunicului? Un american vă poate satisface această cerere

11 Noi 2016   •   20:20
VIDEO - Vreți o cană din cenușa bunicului? Un american vă poate satisface această cerere

Justin Crowe, artist din New Mexico, a dezvoltat o afacere prin care realizează la comandă obiecte memoriale unice acoperite într-o ''glazură de cenuşă personalizată'', scrie miercuri UP.com. 

Iniţial demersul său a început ca un proiect personal după moartea unei persoane dragi însă apoi a devenit o afacere de succes (Chronicle Cremation Designs), oferind o varietate largă de produse memoriale de utilitate. 

Realizarea unor obiecte care spun poveşti este pasiunea mea, a spus Crowe. ''Inspiraţia pentru Chronicle a apărut după moartea cuiva şi a condus la o perioadă de dezvoltare personală. În loc să mă uit la o urnă cu cenuşă sau la o fotografie pe un raft, am vrut o modalitate în care să interacţionez cu amintirile zi de zi. Acest proces al nostru s-a născut din dorinţa de a păstra vie memoria celor care au murit în viaţa noastră de zi cu zi'', a mai spus Justin Crowe. 

Crowe a descris realizările sale ca fiind obiecte personalizate interactive. Acestea te ajută să integrezi amintirile celui decedat în viaţa de zi cu zi, să le foloseşti şi să interacţionezi cu ele, să le vezi zilnic, a adăugat Crowe. Artistul realizează castroane, căni, vaze şi chiar bijuterii învelite în glazură de cenuşă. AGERPRES

×