x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun WC cu majordom la uşă

WC cu majordom la uşă

de Mihaela Biliovschi    |    27 Noi 2008   •   00:00

Reduceri de buget s-au aplicat în mai toate domeniile, alimentaţie, distracţie, vestimentaţie etc. Numai într-un singur domeniu americanii nu sunt dispuşi să facă rabat, şi acela este Water Closet-ul. Veceul.



Compania de hârtie igienică Charmin face promisiuni "regale” turiştilor ce se vor aduna la New York pentru celebrarea nopţii de Anul Nou: 20 de veceuri de pluş şi majordom la uşă.

FLAT SCREEN. De trei ani la rând, Charmin a instalat în Times Square 20 de cabine de toaletă pentru publicul cu nevoi mari şi urgente. Sunt cabine ”deluxe” cu colac de pluş, televizor cu ecran plat ce va servi pentru a relaxa clientul şi mai mult. Iar  păzitorii nu vor fi îmbrăcaţi oricum, ci la smoking. Iar rolele de hârtie igienică ”împletită” vor curge râuri-râuri.

INAUGURARE CU CÂNTEC.  Toaletele sunt atât de luxoase, încât compania Charmin promite turiştilor că se vor simţi cu adevărat regi cât timp vor şedea pe tron pentru a-şi revărsa nevoile regale. Inaugurarea se va face cu mult tam-tam, cu tăiere de panglici şi prezenţa cântăreţului pop Joey Fatone în Ajunul Crăciunului. Iar la final, 20 de fericiţi participanţi se vor putea lăuda pentru tot restul vieţii că au petrecut anul nou la veceu. Cel mai luxos veceu din lume.
Corespondenţă din Washington

×
Subiecte în articol: lumea