x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Wentworth Miller

Wentworth Miller

19 Oct 2007   •   00:00

Dacă vă uitaţi la Wentworth Miller (Michael Scofield din Prison Break) şi vi se pare cunoscut, dar nu ştiţi "de unde să-l luaţi", vă lămurim noi. L-aţi mai văzut in serialul "Dinotopia", unde interpreta rolul sensibilului şi introvertitului David.

Un amalgam de rase şi naţionalităţi

Dacă vă uitaţi la Wentworth Miller (Michael Scofield din Prison Break) şi vi se pare cunoscut, dar nu ştiţi "de unde să-l luaţi", vă lămurim noi. L-aţi mai văzut in serialul "Dinotopia", unde interpreta rolul sensibilului şi introvertitului David. A mai avut, de asemenea, apariţii episodice in Buffy, spaima vampirilor, Spitalul de Urgenţă şi Joan of Arcadia.

ORIGINI. Născut in Anglia, la 2 iunie 1972, Wentworth Earl Miller al III-lea a traversat Oceanul, ală-turi de familia sa, pe cănd avea nu-mai un anişor. Am putea spune despre originile sale că este un adevărat amalgam de rase şi naţionalităţi. Tatăl lui Miller este afro-american, jamaican, englez german, parţial Cherokee şi evreu. Mama are "rădăcini" ruseşti, franţuzeşti, germane, siriene şi libaneze. El insuşi glumeşte pe seama acestui aspect din viaţa sa. "Tatăl meu este negru. Mama mea este albă. Prin urmare, aş putea răspunde fiecăruia că sunt un hoinar rasial, prins, căteodată, intre două comunităţi".

DEPENDENŢĂ. De curănd, Wentworth a declarat fericit că a reuşit să renunţe la fumat. Dar cum suma viciilor este intotdeauna constantă, actorul din Prison Break şi-a descoperit noi pasiuni... "Cred că am scăpat de ţigări, insă acum am devenit dependent de BlackBerry. Toată ziua schimb sute de mesaje cu prietenii mei", a mărturisit acesta intr-un interviu. In plus, prăjiturile cu ciocolată au pus stăpănire pe Miller. Delicatesele nu lipsesc nici măcar de pe platourile de filmare la Prison Break.

News

Divizia. Un serial poliţist mai puţin obişnuit, care prezintă vieţile profesionale şi personale ale cătorva poliţiste din San Francisco. "Divizia" are acţiune, suspans, crime şi urmăriri spectaculoase, dar dezvăluie părţile plăcute şi neplăcute din vieţile amoroase şi de familie ale personajelor feminine.

"Nu-mi atingeţi sinii, alăptez!". Mare grijă, mare a trebuit să aibă actorii care au participat la filmările pentru "The Kingdom". Nu de alta, dar Jennifer Garner (Alias) alăpta şi sănii ei trebuia protejaţi. "Totul era murdar, iar eu eram plină de zgărieturi pe tot corpul, chiar şi pe faţă. Tipul cu care filmam secvenţele de luptă ştia foarte clar că putea să imi facă orice, dar să nu se atingă de sănii mei. Mă putea ataca in orice fel, mă putea trage de păr, dar totul pănă la săni", a mărturisit soţia lui Ben Affleck. Jennifer a mai povestit că Ben nu a fost deloc ingrijorat de violenţa de pe platourile de filmare. "A fost alături de mine căteva zile şi, surprinzător, era foarte entuziasmat cănd trebuia să mă lupt. Imi tot spunea: «Pe ei iubito, pe ei! Mai tare, mai tare!». Şi eu care crdeam că işi va face probleme pentru mine!", a adăugat vedeta.

×
Subiecte în articol: serial