x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun York si forta cristalelor

York si forta cristalelor

de Radu Popa    |    02 Iun 2006   •   00:00
York si forta cristalelor
MISTERE
Michael York, adept convins al Miscarii "New Age", foloseste calitatile cristalelor pentru sanatate si protectie. El este convins ca un pumn de cristale, aflate intr-un buzunar al hainei, i-a salvat viata, cand sase banditi i-au atacat pe el si pe sotia sa pe o strada din Rio de Janeiro. Michael considera ca respectivele cristale, daruite de un vraci brazilian, l-au aparat si l-au ajutat sa-i alunge pe atacatori.

FORTA CRISTALELOR. Cristalele sunt privite cu interes pentru calitatile lor curative, mistice si paranormale. Fenomenul este insa privit cu scepticism de savanti, care-l considera lipsit de fundament real si neverificabil. Vracii si tamaduitorii apeleaza la forta cristalelor, sustinand ca orice organism poseda un sistem energetic vibrational propriu, compus din "chakre", corp eteric si meridianele trupului. Ei considera ca, folosind cristalele, o persoana isi poate regla sistemul energetic sau poate stabili un echilibru energetic. Cercetatorii in domeniul medicinei cred ca este vorba despre o pseudostiinta, deoarece nu exista o dovada concreta ca ele pot avea un efect protector sau tamaduitor.

"Axioma" lui Michael: "Daca vrei sa faci ceva, mai bine, uita. Daca vrei sa faci cu adevarat, fa, dar fara a vorbi sau a te sfatui cu nimeni, deoarece tot nu are importanta."

×