x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ziua internaţională a bătăilor cu perne

Ziua internaţională a bătăilor cu perne

de Adriana V. Paduraru    |    24 Mar 2008   •   00:00
Ziua internaţională a bătăilor cu perne

În peste 20 de oraşe din lume au avut loc sâmbătă lupte de stradă. Staţi liniştiţi! N-a fost vorba despre vreun conflict serios, dimpotrivă. În aceste zone, mii de oameni au sărbătorit, cu vârf şi îndesat, Ziua internaţională a bătăilor cu perne.În imagine, războinicii din Boston (Statele Unite).



În peste 20 de oraşe din lume au avut loc sâmbătă lupte de stradă. Staţi liniştiţi! N-a fost vorba despre vreun conflict serios, dimpotrivă. În aceste zone, mii de oameni au sărbătorit, cu vârf şi îndesat, Ziua internaţională a bătăilor cu perne.În imagine, războinicii din Boston (Statele Unite).



CEARTĂ - Divorţ cu gust de profiterol
O femeie din Blackpool (Marea Britanie) a cerut desfacerea căsătoriei după ce, în urma unei dispute, soţul ei a atacat-o cu... profiterol, informează Metro.co.uk. Mai mult decât atât, judecătorul a hotărât că bărbatul trebuie să plătească şi 150 de lire sterline, plus cheltuielile de judecată. Totul a pornit de la o ceartă conjugală după ce bărbatul – Darren Owen (38 de ani) – a venit acasă... afumat. Supărat că este cicălit de soţie, el a început să arunce în femeie cu prăjiturile pe care le adusese acasă.


AMATOR - Şi-a uitat fiul la locul jafului
Un hoţ amator a lăsat în urma sa poate cea mai evidentă probă uitată până acum la locul faptei de un infractor... pe fiul său, în vârstă de 12 ani, informează Metro.co.uk. Olandezul, al cărui nume nu a fost dat publicităţii,
a intrat într-un supermarket din Kerkrade, de unde a furat o bucată de carne. Ca să nu fie prins, hoţul a luat-o la fugă, a intrat în maşină şi dus a fost. Numai că uitase că a plecat la "cumpărături" împreună cu fiul său, pe care l-a lăsat în respectivul magazin. Nici după ce poliţiştii l-au sunat şi l-au somat bărbatul nu a venit să-şi recupereze băiatul. "Arestaţi-o pe mama lui!", ar fi declarat hoţul, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei, care a adăugat că în cele din urmă bărbatul s-a predat.


CONSTRUCŢIE - Cel mai mare castel din ciocolată
Croatul Krunoslav Budiselic a construit la sfârşitul săptămânii trecute un castel din ciocolată, după 24 de ore de muncă, informează France Presse. "Arhitectul" edificiului ce măsoară trei metri înălţime şase metri lungime şi doi lăţime, apreciază că opera sa merită un loc în Cartea Recordurilor. Aproximativ 100.000 de tablete de ciocolată, furnizate de un producător local, au fost necesare pentru ridicarea construcţiei de 10 tone. "Cărămizile" au fost vândute, banii fiind donaţi sportivilor cu dizabilităţi.


ARGENTINA - 600 de schelete fără nume
Circa 600 de schelete păstrate în cutii din carton puse pe rafturi în încăperi largi sau în laboratoare judiciare sunt identificate în Argentina doar printr-o etichetă cu inscripţia "Schelet nr. 4" sau "Schelet nr. 21", informează AP. La un sfert de secol după "războiul murdar" al dictaturii din Argentina împotriva propriilor cetăţeni, tehnologia ADN face posibilă identificarea persoanelor din care au rămas doar scheletele colectate din diferite gropi comune. Antropologii au lansat o campanie ambiţioasă utilizând tehnici exercitate anterior în Bosnia şi printre rămăşiţele World Trade Center din New York după atentatele de la 11 septembrie 2001.

×
Subiecte în articol: magazin