x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ziua Metallica

Ziua Metallica

06 Iul 2007   •   00:00

VH1 a pregătit duminică un program deosebit pentru iubitorii rockului in general şi ai trupei Metallica in special. In ziua dedicată grupului format in 1981 de chitaristul James Hetfield şi toboşarul Lars Ulrich veţi putea urmări mai multe documentare despre celebra formaţie rock. "When Metallica ruled the world" este titlul primului material, difuzat de la ora 14:00. Documentarul cuprinde istoria tumultuoasă a formaţiei, inclusiv bătălia cu alcoolul a lui James Hetfield. De la ora 17:30 puteţi urmări "MTV Icon Metallica". In 2003, realizatorii MTV Icon au celebrat trupa pentru intreaga carieră. Programul conţine, pe lăngă concertul susţinut de trupă la Los Angeles, mai multe interviuri cu artişti şi trupe care s-au declarat influenţaţi de trupă, de videoclipurile şi de muzica lor. Nu vor lipsi, bineinţeles, cele mai bune videoclipuri lansate de-a lungul timpului de băieţii de la Metallica. (Adriana V. Păduraru)

Metallica day / Special / Duminică 14:00 / VH 1

Mari regizori

Antonioni

Documentarul este un portret al marelui regizor italian, de numele căruia se leagă filme precum: "Eros", "Dincolo de nori", "Zabriskie Point", "Blowup", "Deşertul roşu", "Eclipsa", "Aventura" etc. Michelangelo Antonioni are o diplomă in economie, e şi pictor, şi scriitor. Consideră că aceste activităţi sunt "studii asupra modului in care observăm". Filmele sale se revendică de la o viziune neorealistă asupra lumii şi incearcă să surprindă tocmai pulsul specific al lucrurilor surprinse intr-un anumit moment. "Tot ce ai de făcut e să ţii ochii deschişi", e de părere cineastul. (Claudia Dăboveanu)Â Â Â Â

Antonioni / Documentar / Sămbătă 21:00 / TVR CULTURAL

Investigaţii

In arşiţa nopţii

In orăşelul Sparta, Mississippi, este găsit cadavrul unui om de afaceri. Şeriful ii ordonă adjunctului Wood să scotocească peste tot in căutarea făptaşilor. Wood găseşte la gară un tănăr de culoare, imbrăcat elegant, şi hotărăşte că el este suspectul de care are nevoie. La secţie se descoperă că acesta este Virgil Tibbs, ofiţer la Omucideri al poliţiei din Philadelphia. Cei doi fac echipă pentru a-l descoperi pe criminal. (A.V.P.)

In arşiţa nopţii / Film /Â Joi /Â 20:30 / MGM

Concert

Tom Jones

"Tony Richardson este indiscutabil excelent intr-un gen in care este greu să te sustragi tradiţiilor rutiniere şi procedeelor consacrate. Şi nu pentru că acest gen ar fi bine definit; el ţine de filmul de aventuri, de picaresc şi de poveştile populare in acelaşi timp. Sursa este Fielding fără indoială, dar realizatorul a ştiut să-şi impună propriul ritm, creionănd personaje foarte vii şi deloc caricaturale. A ştiut să nu confunde truculenţa cu caracterul grosier, deşi şi-a luat anumite libertăţi nespus de pitoreşti, pe care Finney le tratează cu un zămbet ironic in colţul buzelor." (A.V.P.)

Tom Jones / Film / Vineri 22:00 / TCM

×
Subiecte în articol: clasic metallica