x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 perechi de zodii care își vindecă reciproc suferințele din dragoste

3 perechi de zodii care își vindecă reciproc suferințele din dragoste

de Moira Dună    |    29 Feb 2024   •   20:00
3 perechi de zodii care își vindecă reciproc suferințele din dragoste
Sursa foto: pixabay.com

Unii oameni ne ajută să ne vindecăm suferințele din dragoste doar prin iubirea și prezența lor.

Iată trei perechi de zodii a căror conexiune puternică le ajută să-și revină după o dezamăgire din dragoste:

Săgetător și Taur
În timp ce Săgetătorii cutreieră lumea în căutarea unor noi emoții, Taurul îl întoarce pe pământ pentru a-și aminti să savureze momentul prezent. Taurul oferă căminul și vatra în care să se întoarcă Săgetătorul iubitor de aventură, iar Săgetătorul îl ajută pe Taur să exploreze și să descopere necunoscutul. Ambele se unesc în dragostea lor pentru a se bucura de plăceri și răsfăț, iar nopțile de întâlnire vor fi cu siguranță pline cu mese bogate și vacanțe de lux.

Taurul provoacă nevoia Săgetătorului de a fugi de angajament, iar Săgetătorul îi reamintește Taurului să-și păstreze inima de oțel. În parteneriatul lor de suflete pereche, acestea își amintesc de propriile forțe și își vindecă reciproc inimile.

Balanța și Gemeni
Aceste două semne de aer nu se pot sătura unul de celălalt și nu este greu de înțeles de ce. Frumoasa Balanță condusă de magica Venus captează în mod natural chiar și atenția împrăștiată a Gemenilor, ducând la un magnetism puternic între cei doi. Ambele sunt semne ale dualității – Balanța echilibrează cele două părți ale unui cântar, în timp ce Gemenii sunt simbolizați de copiii gemeni, și ambii își găsesc liniștea înțelegând instinctiv natura multifațetă a celuilalt. Aceste doouă semne ar putea petrece zile flirtând unul cu celălalt dacă ar fi dispuși să riște să-și piardă somnul de frumusețe.

Flirtul maraton, glumele intelectuale, o conexiune fizică intensă, toate fac o poveste de dragoste care se trăiește o dată în viață, în care ambele semne sunt înălțate și vindecate doar fiind unul în jurul celuilalt. Prin înțelegerea profundă a nevoilor celuilalt și bucuria reciprocă, această pereche zodiacală este un duo dinamic și înflăcărat.

Leu și Capricorn
Leul iubește lumina reflectoarelor, înălță spiritul oamenilor și aduce bucurie. Capricornului îi place să strălucească, dar într-un mod mai slab, pe măsură ce are o ambiție neclintită să reușească, să aibă grijă de cei pe care îi iubește, să-i încurajeze pentru a-i ajuta pe alții să reușească. Amândoi servesc drept catalizator pentru vindecarea inimii celuilalt. În Capricorn, Leul găsește o relație sigură, încurajatoare și stabilă, care îl obligă să-și urmeze visele și să fie ceea ce trebuia să fie, fără teamă.

Prin intermediul Leului, Capricornul devine mai deschis și mai vulnerabil, văzând latura mai ușoară a vieții și îi amintește de bucuria plăcerii și liniștii într-o conexiune cu sufletul pereche care îi vindecă inima, potrivit collective.world.

 

×
Subiecte în articol: zodii dragoste