x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii au noroc pe toate planurile în săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

3 zodii au noroc pe toate planurile în săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |    08 Oct 2024   •   09:00
3 zodii au noroc pe toate planurile în săptămâna 7 - 13 octombrie 2024
Sursa foto: Hepta/Universul lucrează pentru cele trei zodii cele mai norocoase în săptămâna 7 - 13 octombrie 2024.

Universul lucrează pentru cele trei zodii cele mai norocoase în săptămâna 7 - 13 octombrie 2024.

Iată cele trei zodii norocoase în săptămâna 7 - 13 octombrie 2024:

1. Pești
Pregătește-te pentru o perioadă de entuziasm și abundență, deoarece Mercur intră în Scorpion duminică, 13 octombrie, iluminând casa ta a norocului. Acest lucru aduce noi oferte, posibilități și, bineînțeles, schimbări — dar în cazul tău, ești bine pregătit, deoarece ai muncit pentru toate acestea.

Cu Saturn în zodia ta din 2023, te-ai dedicat mai mult visurilor tale, așa că ai simțit că aproape fiecare minut a fost dedicat muncii. Dar acum vine momentul tău și intri într-una dintre cele mai abundente perioade din acest an.

Mercur se alătură lui Venus în Scorpion, creând o energie puternică și concentrată pentru a-ți duce viața la un alt nivel. Acest lucru va aduce noi oportunități de carieră, recunoaștere sau bogăție financiară datorită eforturilor din trecut și va deschide noi oportunități de călătorie. Deși ai muncit mult pentru acest nivel de succes și abundență, poate părea totuși neașteptat sau poate întrerupe alte planuri pe care le-ai făcut.

Chiar dacă s-ar putea să fii nevoit să faci unele ajustări în viața ta, trebuie să îți permiți să accepți tot ce vine în calea ta. Nu pierde timpul gândindu-te prea mult sau îndoindu-te de momentul ales de univers. Primește tot succesul cu inima și mintea deschise — pentru că meriți fiecare picătură din el!

2. Balanță
Nu-ți pierde speranța, ești exact acolo unde trebuie să fii. Jupiter a intrat în Gemeni mai devreme în acest an, activând casa ta de abundență și noi începuturi. Pe măsură ce Jupiter intră în retrogradare în Gemeni miercuri, 9 octombrie, ți se oferă șansa de a te întoarce spre interior și de a reflecta asupra alegerilor tale și de a te pregăti pentru ceea ce încă vrei să manifești.

Asigură-te că nu elimini nimic de pe masă ca posibilitate. Folosește această perioadă pentru a-ți explora sentimentele și convingerile legate de abundență, asumarea de noi riscuri și ieșirea din zonele de confort vechi. Poate părea dificil să te desprinzi cu adevărat de viața pe care ai crezut că o vei trăi, deoarece prețuiești conexiunea, confortul și, probabil, o anumită relație romantică. Dar ai de ales, trebuie doar să te asiguri că ai suficient spațiu în viața ta pentru a-ți realiza transformarea.

Asigură-te că urmezi calea și visele tale, în loc să încerci să-ți construiești viața în jurul altcuiva sau al timpului lor. Universul nu așteaptă pe nimeni, iar tu meriți să trăiești adevărul sufletului tău. Așadar, rupe-te de vechi, aprofundează înțelegerea și ai încredere că orice este posibil.

3. Taur
Nimic nu te împiedică să îți împlinești destinul divin. Deși a fost un proces să ajungi la acest moment, fiecare pas a meritat, invitându-te să reflectezi cât de mult din ceea ce ai realizat în viața ta a fost datorită faptului că l-ai manifestat.

Tu decizi întotdeauna ce fel de viață vei trăi; cu toate acestea, abia recent ai devenit conștient de acest adevăr. Deși ai fost ocupat făcând schimbări și eliminând anumite aspecte din viața ta, mai ai un pas final de făcut. Încearcă să te aduni și amintește-ți că acesta nu este un regres, ci momentul final înainte de a fi lansat într-o nouă viață plină de abundență.

Pluto a reintrat în Capricorn în septembrie 2024 și, în sfârșit, va staționa direct vineri, 11 octombrie. Capricornul guvernează sectorul tău de noi începuturi, noroc și bogăție, însă Pluto în acest semn este și despre dezvăluirea adevărului. Ai fost îndemnat să te eliberezi de obligațiile și idealurile altora sau ale societății cu privire la ce fel de viață ar trebui să trăiești. Acesta a fost un preludiu la adevărul tău autentic. Deși nu fiecare moment a fost ușor, universul te-a susținut pe tot parcursul.

Odată ce Pluto staționează direct, consideră această perioadă ca una de încheiere și finalitate. Nu vei mai trebui să te confrunți niciodată cu aceste lecții specifice în această viață, dar aceasta este șansa ta de a încheia vechile probleme și de a pune câțiva oameni la locul lor, pe măsură ce devii mai autentic. Când acționezi dintr-un loc de adevăr, devii cu adevărat de neoprit.

×
Subiecte în articol: zodii noroc octombrie 2024