x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii care își ascund adevăratele emoții

4 zodii care își ascund adevăratele emoții

de Moira Dună    |    23 Ian 2024   •   21:15
4 zodii care își ascund adevăratele emoții
Sursa foto: Hepta

Astologia este calea veche prin care planetele și stelele ne ajută să înțelegem sentimentele și acțiunile oamenilor. Unele persoane își împărtășesc ușor emoțiile dar altele își țin ascunse gândurile și trăirile.

Înțelegând și respectând sentimentele celorlalți putem crea conexiuni mai puternice și ajungem să descifrăm lucrurile care se ascund dincolo de aparențe. 

Scorpionii sunt misterioși, Capricornii vor să dețină controlul, Vărsătorii sunt distanți iar Peștii trăiesc în propriile lor vise. 

Scorpion

Scorpionii excelează în ascunderea sentimentelor. Își țin ascunse emoțiile în spatele unui calm aparent. Sunt misterioși și profunzi, fiind greu pentru cei din jur să știe ceea ce este cu adevărat în sufletul lor. 

Capricorn

Conduși de Saturn, Capricornii sunt buni în ascunderea emoțiilor pentru a menține controlul. Ei se concentrează pe gândirea logică și nu-și arată sentimentele prea mult. Pot să pară calmi, chiar și atunci când situațiile devin grele, fiind complicat pentru ceilalți să știe ce cred cu adevărat.

Vărsător

Vărsătorii, guvernați de Uranus, își pot ține ascunse emoțiile sub o atitudine rațională și detașată. Ei nu vor să devină prea sentimentali și preferă, în schimb, să-și mențină obiectivitatea. Celorlalți le poate fi greu să înțeleagă ce simt Vărsătorii cu adevărați deoarece afișează o atitudine calmă, chiar și când atmosfera devine încordată. 

Pești

Ghidați de  Neptun, Peștii își ascund gândurile în spatele imaginației lor debordante. Ei nu își dezvăluie sentimentele adevărate, creând o atmosferă de pace la suprafață, sub care se află emoțiile lor reale. Este astfel greu pentru alții să afle ce se află în inima Peștilor, notează indiatimes.com. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop emoţii zodii