x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii lipsite de scrupule. Apelează la tertipuri și minciuni pentru a obține ce doresc

4 zodii lipsite de scrupule. Apelează la tertipuri și minciuni pentru a obține ce doresc

de Redacția Jurnalul    |    17 Noi 2023   •   15:45
4 zodii lipsite de scrupule. Apelează la tertipuri și minciuni pentru a obține ce doresc
Sursa foto: Hepta

Sigur că oricine poate face lucruri mai puțin plăcute, în funcție de situație. Însă unele zodii sunt mai predispuse să fie nesincere pentru a obține ce doresc

Iată astfel 4 semne zodiacale lipsite de scrupule:

Berbec

Temerari dar impulsivi, Berbecii nu se prea gândesc la consecințele acțiunilor lor. Uneori au probleme cu respectarea regulilor și nu sunt nici prea disciplinați. Fac ce vor, indiferent ce norme morale încalcă ori că nu-și îndeplinesc obligațiile. 

Gemeni

Se știe că persoanele născute în acest semn nu sunt foarte morale. Diplomați și calmi, Gemenii "te fac din vorbe"! Promisiunile lor rămân adesea în aer, fără să le treacă prin cap să le respecte dacă li se schimbă interesele..Ies însă cu ușurință din situații limită întrucât știu să mintă credibil și nu au scrupule. 

Balanță

Fermecătoarele Balanțe pot fi egoiste și superficiale. Nu au o problemă să înșele, să mintă ori să plece, fără explicații. Sunt ambițioase, așa că vor să obțină ce doresc, chiar dacă trebuie să "calce pe cadavre" pentru asta. 

Săgetător

Optimiștii Săgetători pot fi inconsecvenți și își schimbă codul moral în funcție de nevoile lor. Într-o zi se jură că nu mint, pentru ca în următoarea să inventeze povești pentru a obține ce vor, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: horoscop minciuna relaţii