x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele mai cuceritoare zodii. Semnele care îți vor frânge inima

Cele mai cuceritoare zodii. Semnele care îți vor frânge inima

de Moira Dună    |    14 Iun 2024   •   08:40
Cele mai cuceritoare zodii. Semnele care îți vor frânge inima
Sursa foto: Hepta

Deși fiecare persoană este unică, semnul zodiacal sub care s-a născut este un indiciu important că este posibil să îți frângă inima.

Gemeni
Nu vrei întotdeauna să fii un sfâșietor de inimi dar este în natura jocului tău. Intri în orice situație de întâlnire cu speranța că cineva îți va vedea multifațetele și îți va aprecia toate părțile – totuși unii oameni confundă dinamismul tău cu duplicitatea sau înșelăciunea. Vei frânge o mulțime de inimi în călătoria ta spre iubire deși nu este întotdeauna intenția ta.

Capricorn
Ambiția ta depășește lumea afacerilor și intră în lumea relațiilor. Vrei să încerci totul – și pe toată lumea – înainte de a face „selecțiile” finale și de a te angaja într-o analiză cost-beneficii a fiecărei relații. Îți place să ai o mulțime de opțiuni, ceea ce îți oferă multe oportunități de a fi un jucător și un sfâșietor de inimi natural.

Leu
Lumina ta ocupă întreaga cameră, așa că nu e de mirare că ai atât de mulți parteneri eligibili interesați de tine. Îți place atenția – foarte mult – dar poți fi și foarte loial atunci când ești vrei. Totuși, în călătoria către iubire, este posibil să rupi multe inimi pentru că flitezi mereu.

Berbec
Ești un sfâșietor de inimi, dar numai pentru că te ridici când vezi steagurile roșii. Ca semn îndrăzneț și sufocant, atragi în mod natural multă atenție. Nu ești dispus să stai cu o persoană toxică doar pentru că te-a tratat bine la început și, pe bună dreptate, vrei să fii tratat bine chiar și după etapa lunii de miere. Deși s-ar putea să rupi o inimă sau două, de obicei este pentru un motiv întemeiat.

Săgetător
Ești un iubit pasional și totuși, ești mereu în căutarea libertății. Oamenii sunt atrași în mod natural de tine datorită spiritului tău iubitor de distracție și magnetismului - ca urmare, ai de obicei o mulțime de opțiuni din care să alegi. Chiar și în relațiile care par stabile, te poți simți puțin plictisit și tânjești după mai multă emoție. Ca urmare, ai tendința de a fi puțin mai zburdalnic în relații și eviți angajamentul ori de câte ori poți, ceea ce poate duce la zdrobirea inimilor sperând să se unească cu tine la un nivel mai profund.

Vărsător
Deși ești capabil să fii un amant hotărât, uneori poți fi rece și distant față de sentimentele celorlalți, iar uneori poți supăra oamenii care ți-au oferit mult har, compasiune și iertare în trecut. De asemenea, poți fi predispus la plictiseală sau chiar, în cazuri extreme, la înșelăciune emoțională în relațiile tale. Acest lucru poate duce la zdrobirea chiar și a inimilor care nu merită să fie frânte.

Balanța
Condus de Venus, ești binecuvântat cu toate trăsăturile captivante care te fac un cuceritor magneti. În același timp, poți să fii dedicat unui partener atunci când ai chef să te stabilești. 

Fecioara
Ai standarde înalte pentru relațiile tale, totuși îți place să „repari” oamenii și să-i ții de idealurile tale perfecționiste. Nu ești dispus să renunți la relații atât de ușor, totuși poți să pleci când știi că totul a eșuat – frângând o inimă sau două.

Scorpion
Ești foarte selectiv în alegerea partenerilor pe termen lung și toată lumea știe, de obicei, de la început dacă îți place sau nu, și la ce nivel de angajament – așa că foarte rar le oferi oamenilor speranțe false. Este totuși posibil să frîngi o inimă, undeva de-a lungul călătoriei tale.

Taur
Îți place să fii într-o relație – așa că este mai probabil să îți fie frântă ție inima pentru că îți faci speranțe că partenerul tău este la fel de dedicat ca tine. De asemenea, poți să fii puțin posesiv, drept urmare îți poți frânge inima pentru că nu toată lumea este capabilă de aceeași loialitate sau devotament.

Pești
Fiind unul dintre cele mai sensibile semne ale zodiacului, probabil că tu vei fi cel cu inima frântă. Natura ta empatică și grijulie te poate face o țintă pentru oamenii insensibili și toxici. 

Rac

Este mult mai probabil să ai inima frântă în relațiile tale decât alte zodii. Ești un semn căruia îi place să iubească și poți sări de la o relație la alta, căutând acel suflet pereche perfect – iar acest lucru te poate deschide la o mulțime de frângeri de inimă, potrivit collectiveworld.com.

×
Subiecte în articol: zodii dragoste inima franta